De nieuwe IT 2 trailer is er en Oh Boy

In 2017 werden we allemaal blij verrast met een steengoede remake/reimagining van IT, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Waar de eerste verfilming uit de jaren negentig nog een miniserie voor op televisie was, kregen we nu een echte bioscoopfilm voorgeschoteld. En wat voor een! Dit jaar komt dan eindelijk het vervolg uit en kunnen we weer griezelen met Pennywise. De vandaag uitgebrachte IT 2 trailer belooft in ieder geval veel goeds. Als je van enge clowns houdt dan…

Pennywise is terug

Dit tweede deel gaat (voornamelijk, er zitten ook flashbacks in) over de volwassen geworden hoofdrolspelers uit de eerste film. Iedereen, op Mike na, is vertrokken uit Derry en heeft een al dan niet succesvol leven opgebouwd. Maar dan is het opeens 27 jaar later, en IT verschijnt iedere 27 jaar… Het blijkt dat ze bijna dertig jaar geleden als kinderen het klusje nog niet hebben geklaard: Pennywise is terug!

De cast van het vervolg liegt er niet om. James McAvoy, Jessica Chastain en Bill Hader zijn grote namen. Natuurlijk keert ook Bill Skarsgård weer terug als moordzuchtige gekkie met een fetish voor rode ballonnen. De rest van de cast is wellicht iets onbekender, maar zo te zien zijn het allemaal goede casting keuzes geweest.

Maar goed, dat wist je natuurlijk allemaal al. Waar je voor kwam, is de IT 2 trailer. We kregen eerder al een teaser maar dit is het echte werk. Aan het einde kun je Bill Skarsgård zelfs nog even zien vrijwel zonder make-up, met ‘alleen maar’ een beetje clown-wit. Kijk en huiver en/of geniet:

Ga jij IT Chapter 2 op het witte doek bekijken, of wacht je liever tot je veilig op de bank achter een dekentje kunt wegkruipen? Voor de horrorfans onder ons: IT 2 draait vanaf 5 september in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Nora

Had ik maar meer tijd om alle leuke films en series te kunnen zien, meer boeken te kunnen lezen, spellen te kunnen spelen en te kunnen schrijven. Nu combineer ik al het bovenstaande met een fulltime baan in marketing, mijn gezin en vrienden. Mijn favorieten zijn o.a. Neil Gaiman, Leigh Bardugo, Rick Riordan, Rainbow Rowell, Star Wars, Harry Potter, de MCU, Bucky, Batman, Netflix en Disney. Op alle social media kun je me vinden als @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.