Spider-Man: No Way Home trailer laat 5 oude bad guys zien

Sony heeft de nieuwste trailer voor Spider-Man: No Way Home uitgebracht. Daarin zien we beelden van maar liefst vijf bad guys uit de Maguire en Garfield films.

De nieuwe film No Way Home is de derde solofilm waarin Tom Holland de rol van Peter Parker speelt en zijn zesde verschijning in een MCU film. Het leek er een tijdje op dat Holland na zijn verschijning in het MCU alweer zou verdwijnen, maar Sony en Disney maakten al snel een nieuwe deal voor een derde solofilm.

De derde film gaat verder na de gebeurtenissen van Spider-Man: Far From Home uit 2019. Hierin werd bekend dat Peter Spider-Man was door J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) en werd hij geframed voor de moord op Mysterio (Jake Gyllenhaal). In de derde film is ook Benedict Cumberbatch te zien als Doctor Strange. Dat niet alleen. In de eerste trailer zagen we al de terugkeer van Alfred Molina als Doc Ock, maar de nieuwste trailer laat meer slechteriken zien uit de eerdere films. Er zijn geruchten dat Maguire en Garfield ook te zien zullen zijn. Zowel Sony als Holland hebben aangegeven dat dit niet het geval is. Toch zijn fans skeptisch daarover. Het is ten slotte de multiverse, en in de No Way Home trailer geeft Doc Ock ook aan: “You’re not Peter Parker.”

Naast Doc Ock en Electro, zien we in de trailer ook Green Goblin, Sandman en Lizard uit de Garfield en Maguire films. De beste vriend van Peter, Ned Leeds (Jacob Batalon), zijn vriendinnetje MJ (Zendaya), Aunt May (Marisa Tomei) en vriend Happy Hogan (Jon Favreau) keren ook terug.

De trailer

De nieuwe trailer laat nog meer zien van de antagonisten dan de eerste trailer deed, waarbij er vooral veel geteased werd. Nu zien we Spidey in gevecht met de bad guys en zien we ook dat Electro een nieuwe outfit heeft die beter past bij zijn comic versie. Daarnaast laat de trailer ook enige spanning zien tussen Peter en Doctor Strange. Ze zijn het niet eens over hoe ze het multiverse probleem moeten oplossen. De vraag is ook of we Venom te zien gaan krijgen in de nieuwe film. De post-credit scene van Let There Be Carnage hintte daar namelijk wel op.

Het is nog even afwachten of de oude Peter Parkers ook te zien zullen zijn. Iedereen ontkent het, maar de verwachtingen blijven bestaan. Als de slechteriken uit hun universum hierheen komen, dan moet het toch haast wel?

Nog een maand wachten en dan weten we het. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in na het zien van de nieuwste trailer.

Spider-Man: No Way Home trailer laat 5 oude bad guys zien

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.