Disney heeft diens eigen streamingservice met Disney+, waarop je niet alleen Disney animaties kan kijken, maar véél meer!

Natuurlijk staat de complete MCU er op. En ben je nieuw in de wereld van Iron Man en Captain America en weet je niet waar je moet beginnen? Wij maakten een kijkhulp met de ideale kijkvolgorde van alle Marvelfilms en series, tot en met Phase 4. Dit deden we ook voor Star Wars, waarvan de complete collectie ook op Disney+ staat.

Op Disney+ kun je ook terecht voor alles van Pixar en National Geographic. Via Disney+ Star kun je hitseries als Dopesick, The Walking Dead, The Dropout en New Girl kijken, of blockbusters zoals The King’s Man, Deadpool, Die Hard (de ultieme kerstfilm!) of Avatar.

Niet op Disney+ (want geen onderdeel van de MCU) maar wel op deze pagina omdat we het graag met jullie delen: films als Spider-Man en Venom.

Zo staat er voor jong en oud iets op Disney+, van series tot films. Wij hebben al onze Disney+ content voor je gebundeld op deze pagina. Veel kijkplezier!