Taika Waititi gaat Thor 4 regisseren

In een slimme move van Marvel en Disney is besloten om regisseur Taika Waititi terug te laten keren om Thor 4 te regisseren. The Hollywood Reporter bevestigde dit nieuws. Dit betekent echter wel dat Waititi’s andere project, de adaptatie van de manga Akira, even niet doorgaat.

Waititi heeft er met Thor: Ragnarok voor gezorgd dat Thor weer op de kaart kwam. De eerste twee films met de God of Thunder waren teleurstellend. Het personage was veel te serieus en de films gewoon niet goed genoeg. Met Ragnarok bracht Waititi humor naar Asgard en zorgde hij er voor dat Thor weer terug op de kaart kwam. Het gaat interessant zijn om te zien welke richting ze op gaan met Thor 4. Het laatste wat we van Thor hebben gezien in Endgame was dat hij een depressie te boven kwam en na het gevecht tegen Thanos met de Guardians de ruimte in trok.

Asgard zelf is nu gesetteld in Scandinavië met Valkyrie als nieuwe leider. Dit betekent dat Thor zelf zijn handen vrij heeft om op nieuwe avonturen te gaan. Wellicht dat hij wel op zoek gaat naar Noobmaster69 om hem eindelijk een pak slaag te geven.

Release datum

Het is niet duidelijk of Thor eerst nog te zien zal zijn in Guardians of the Galaxy 3 of dat hij meteen te zien is in Thor 4. Zijn nieuwe solofilm heeft nog geen releasedatum en werd ook nog niet genoemd in de aankomende fase 4 films. Mocht je Waititi’s werk willen zien, vanaf oktober komt zijn nieuwe film JoJo Rabbit uit, een donkere komedie over een jonge Duitse jongen tijdens de Tweede Wereldoorlog, wiens enige vriend een denkbeeldige en etnisch incorrecte versie is van Adolf Hitler.

Hoewel we dus nog niet weten wanneer Thor in de bioscopen verschijnt, is er toch genoeg om naar uit te kijken wat Marvel betreft. Dit weekend is San Diego Comic Con en de verwachting is dat Marvel nog meer plannen bekend gaat maken. Momenteel draait ook Spider-Man: Far From Home in de bioscoop, en dat is zeker een aanrader.

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.