De Cats trailer is er en we hebben er een mening over

Ergens was er iemand in Hollywood die besloot dat de verhalen op waren. “Weet je wat?” zei deze persoon, “We gaan gewoon overal remakes van maken.” Een ander kwam met nog een beter idee. “Yo, sinds La La Land zijn musicals weer helemaal hip. Misschien moeten we een musical verfilmen?” Er werd hard nagedacht over een goede musical. The Phantom Of The Opera, Chicago en Les Miserables waren al films.

Om het succes van films als La La Land en The Greatest Showman te overtreffen, zou er teveel moeite in gestoken moeten worden. “Wat als we Cats nemen? Dat is toch een goede optie?” De Hollywood producer werd scheef aangekeken. “Ok, maar hoe krijgen we katten zover om te dansen?” vroeg de ander. De Hollywood producer moest lachen. “Nee joh, we nemen de acteurs en veranderen ze digitaal in katten die zingen en dansen! Dit wordt vast een enorm succes en niet creepy ofzo.”

En zo geschiedde. Gisteren werd de eerste trailer van Cats uitgebracht en laten we het zo zeggen; het is een ervaring.

De Cats trailer

Er is iemand geweest die heeft gedacht dat dit een goed idee was. Katten met een menselijk gezicht. Jij dacht waarschijnlijk dat IT Chapter 2 je nachtmerries zou gaan bezorgen. Wees niet bang, Cats is de horrorfilm van het jaar. Er was exact niemand die hierop zat te wachten. Uiteraard was de musical een groot succes. Maar hey, die acteurs zagen er meer uit als katten dan wat de trailer laat zien.

Wellicht was het toch een slimmer idee geweest om de film met CGI te maken. Bij The Lion King kwam er ook geen acteur aan te pas, maar die leeuwen zien er ten minste realistisch uit. Stel je voor dat ze daar James Cordon als Mufasa in een strak pak hadden gehesen. Niemand die de boel serieus zou nemen. Het ergste is ook nog dat ze grote namen als Judi Dench, Ian McKellen en Idris Elba hebben weten te strikken.

Op Twitter waren de reacties niet mals.

 

Wat vind jij van de nieuwe Cats trailer?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.