The Friday Five: gimme deze blog ervaringen

Op deze warme vrijdag is het tijd om vijf blog ervaringen te delen die wij nog zouden willen bereiken met Geekish. En weet je: go big or go home. We zetten hier gewoon vijf megatoffe maar ook megagrote doelen neer. Want soms komen dromen ook daadwerkelijk uit als je ze (digitaal) opschrijft, toch? Natuurlijk willen we ook gewoon lekker doorgaan met gave content en dat soort blog ervaringen, maar ach, deze vijf dingen zouden we gewoon echtechtecht heel graag willen. Komt ‘ie.

Geekish Friday Five 1
Quote op of in een boek

 

We hebben al een keer een catalogus gehaald met een quote. Een quote uit Nora’s recensie over Clownsnacht haalde de brochure van Best of YA en damn, daar zijn we echt enorm trots op. Maar het ultieme doel is natuurlijk om een quote van Geekish terug te zien op de cover van een boek, of binnenin het boek. Dat zou echt De Droom zijn. Overigens geldt hetzelfde voor een filmposter of DVD-hoesje.

Geekish Friday Five 2
Disney en Netflix: call us

 

Dit zijn natuurlijk twee van de gaafste bedrijven om op de perslijst te staan. De eerste afleveringen van Loki kijken voordat de rest van Nederland dat deed? Een speciale screener van het nieuwste seizoen van The Umbrella Academy? Persreisje naar de Avengers Campus in Disneyland Parijs? Ja, daar tekenen we voor. Dus neem even contact met ons op, Disney en Netflix, dan komen we er vast wel uit.

Geekish Friday Five 3
Going viral

 

Hoe gaaf zou het zijn als een artikel, of nog beter, de héle site werd gedeeld door wat invloedrijke mensen? Als een BN’er op Twitter opeens wat linkjes vanuit Geekish deelt bijvoorbeeld. Wat meteen betrekking heeft tot nummer vier op het lijstje van blog ervaringen:

Geekish Friday Five 4

Naamsbekendheid

 

Spreekt wel voor zich toch? Geekish een household name. Zijn we mee bezig hoor, geef ons even.

Geekish Friday Five 5

Geen glitches meer

 

Je hebt het misschien gemerkt, hopelijk juist niet: de laatste tijd zitten er wat glitches in de site. We zijn hard aan het werk om die weg te krijgen, zodat iedereen gewoon weer de normale, volle Geekish blogervaring krijgt.

 

Friday Fivers

Dit zijn de andere blogs die ook mee doen met The Friday Five, op alfabetische volgorde:

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

1 Comment

  • Oeh, wat connecties met Netflix en Disney+ zou heel chill zijn! Zulke screenings heb ik heel af en toe meegemaakt met bioscoopfilms, maar voor series dit ook meemaken is ook erg leuk (een keer gehad met The Walking Dead, heel tof!).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.