Alle 2020 Super Bowl trailers op een rijtje

Het is weer die tijd van het jaar: de Super Bowl is afgelopen weekend gespeeld. Go Kansas City Chiefs! Maar, to be fair, wij kijken vooral uit naar dit jaarlijkse sportspektakel vanwege de reclames én trailers. Want inmiddels is het traditie voor de grote televisie- en filmtitels om een teaser uit te zenden tijdens de rust. Zo werden we vorig jaar nog getrakteerd op Avengers: Endgame beelden. Ook dit jaar zitten er weer een paar fijne trailers tussen. Daarom hebben wij alle Super Bowl trailers op een rijtje gezet. Enjoy!

Nieuwe Marvel series op Disney+

Hier worden wij Heel Erg Enthousiast van: de allereerste beelden van The Falcon & The Winter Soldier, Wanda Vision en Loki. Deze drie series beloven allemaal paradepaardjes van Disney+ te worden. Tot dusver vallen de Disney+ Originals qua aantallen best tegen (gelukkig is de kwaliteit wel dik in orde), maar deze drie titels zijn om van te smullen. The universe is expanding:

Black Widow

Nog een titel waar we hier bij Geekish erg naar uit kijken: Black Widow. We werden onlangs al getrakteerd op de eerste trailer, maar nu krijgen we nog een extra 30 seconden. Voegt het veel toe? Nee. Zijn we er blij mee? Hell yes!

Mulan

Disney gaat flink scoren dit jaar. Bovenstaande televisieseries op Disney+, Marvel’s Black Widow en de nieuwste live action verfilming van een van hun eigen tekenfilms: Mulan. Ook hier krijgen we maar 30 seconden extra te zien na de eerdere trailer maar we kijken die halve minuut met heel veel liefde.

Top Gun: Maverick

Top Gun was natuurlijk een van de grootste hits uit de jaren tachtig. En nu groeit er een hele generatie op zonder Maverick te kennen. Dat kan natuurlijk niet. Dus werden de vliegtuigen, personages en Tom Cruise afgestofd om meer dan dertig jaar later toch nog een vervolg te maken. Maverick is stoer als altijd, en dit lijkt een gegarandeerde hit.

No Time To Die (James Bond)

De 25e Bond-film is ook meteen de laatste van Daniel Craig. Het belooft dan ook hoe dan ook een episch spektakel te worden, zoals we van 007 gewend zijn. Net als vrijwel alle andere Super Bowl trailers, is dit ook maar een spot van 30 seconden, maar dat mag de pret niet drukken.

The Invisible Man

We schreven laatst al over de Dark Universe van Universal Pictures. Dat moest een Cinematic Universe vol monsters worden, om te concurreren met bijvoorbeld de Marvel Cinematic Universe. Dat mocht helaas niet zo zijn, maar dat betekent niet dat er geen monsterfilms meer komen. The Invisible Man is de eerste uit de nieuwe poging van Universal, en staat dus compleet op zichzelf. Wij zijn erg benieuwd!

Minions: Rise of Gru

Nee, wij zaten hier ook niet op te wachten, yet here we are. Ach, het is lekker cashen en er is nog steeds een publiek voor. Banana!

Hunters

Hunters is een van de nieuwe titels van Amazon Prime, dat steeds beter aan de weg timmers met fijne Originals. We werden al getrakteerd op series als The Boys en Good Omens, en nu komt daar Hunters bij. Deze TV-serie gaat over een groep die op nazi’s jaagt (de Hunters dus) in New York in de jaren zeventig. De cast is indrukwekkend en het gegeven origineel, dus onze interesse is gewekt.

Sonic the Hedgehog

Natuurlijk moest ook Sonic even zijn opwachting maken tussen alle Super Bowl trailers. De blauwe snelheidsmaniac heeft geen goede start gehad, en kan alle positieve publiciteit goed gebruiken. Toch zijn wij nog niet helemaal overtuigd.

A Quiet Place: Part II

Deze trailer ‘lekte’ al een paar dagen voor de Super Bowl, maar hij hoort nog steeds in dit overzicht thuis. Dit is het vervolg op de horrorhit uit 2018. Wat het verhaal gaat zijn, is uit de trailer nog niet helemaal duidelijk, aangezien we beelden van voor én van na het eerste deel zien. A Quiet Place staat nu trouwens op Netflix, zodat je je goed kunt voorbereiden op het vervolg.

Fast & Furious 9

Deze filmreeks is gewoon niet kapot te krijgen. Meer hoeven we hier niet over te zeggen toch?

The Spongebob Movie: Sponge on the Run

Tsja. Hier zaten we ook al niet echt op te wachten. Bovendien is dit niet hoe we Spongebob kennen. Dit is toch wel even wennen… Een groot pluspunt is in ieder geval dat Keanu Reeves een rolletje heeft.

 Tide reclame (Wonder Woman 1984)

Nee, dit is geen trailer. Dit is een vreselijk slechte reclame, maar wel eentje met een link naar Wonder Woman 1984. Deze cringeworthy clip hoort daarom toch in ons overzicht van Super Bowl trailers thuis, maar niet van harte.

Bonus: Jeep reclame met Bill Murray

Nee, dit is geen vervolg op Groundhog Day. Het is een ordinaire autoreclame. Maar, wel een geniale. Kijk zelf maar waarom we deze commercial als bonus content hebben toegevoegd aan ons overzicht:

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.