Er is een nieuwe Sonic The Hedgehog trailer

Een hele tijd geleden kwam de eerste trailer voor de film Sonic The Hedgehog uit. Buiten het feit dat het natuurlijk de vraag is of deze game-verfilming nodig is, waren veel fans niet heel enthousiast over de trailer. Vooral de CGI was onderhevig aan kritiek. Fans vonden dat Sonic er vreemd uit zag met zijn menselijke tanden en relatief kleine ogen. Laten we eerlijk zijn, de eerste trailer had in principe weinig te maken met de blauwe egel zoals we hem kennen. Voor het eerst in een heel lange tijd luisterde de studio naar fans. De oude trailer werd offline gehaald. Ze beloofden dat ze meer tijd zouden steken in het ontwerp van Sonic. En zo geschiedde. Gisteren kwam de eerste nieuwe trailer van Sonic The Hedgehog online. De trailer ziet er al een stuk beter uit.

Vergelijking

Onderstaande Youtube video laat rustig zien wat het verschil is tussen de beide Sonics. Vanaf het eerste oogopslag is het al duidelijk welke versie superieur is.

Wat kan er mis gegaan zijn? Het fantastische Youtube-kanaal Corridor Crew bekeken de trailer. Ze maken de serie VFX Artists React To Bad & Great CGI. Volgens hen was de CGI op zich niet eens zo slecht, maar viel vooral het ontwerp van het personage tegen.

De nieuwe trailer

Hoe dan ook, de dagen dat we in angst moesten leven voor een iets tè realistische Sonic zijn verleden tijd. De makers hebben de film uitgesteld en zijn weer terug naar de ontwerptafel gegaan. De nieuwe versie van het personage ziet er bijna precies uit zoals zou moeten. Het is zeer waarschijnlijk een goede keuze geweest. Als ze niet naar de fans hadden geluisterd, was er een grote kans geweest dat de film sowieso zou gaan floppen. Sonic is voor veel mensen nostalgie en dan is het belangrijk om die nostalgie ook te eren. Het is uiteraard de vraag hoe goed de film gaat zijn, maar wellicht dat de fans nu in ieder geval een kaartje gaan kopen.

Ga jij naar Sonic The Hedgehog als de film in de bioscoop uitkomt?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.