You seizoen twee is Tweede Kerstdag te vinden op Netflix

Uitgeput van Eerste Kerstdag en behoefte aan een uitbuik-dagje met Netflix? Lucky you: 26 december staat seizoen twee van You op de streamingsdienst. Vorig jaar september lanceerde Netflix de nieuwe serie You, met Penn Badgley, Elizabeth Lail en Shay Mitchell in de hoofdrollen. De serie volgde het leven van Joe, die geobsedeerd raakt met Beck en alles, werkelijk alles doet, om haar bij zich te houden..

Eerste seizoen: koude rillingen

Let op: spoilers vanaf hier! Het eerste seizoen van You bestaat uit tien afleveringen en werd met elke aflevering enger. Joe ontwikkelde zich van het perfect lijkend vriendje, naar iemand die je de koude rillingen geeft. En niet de goede koude rillingen. Terwijl Beck haar roze bril op heeft en niets verkeerds ziet in Joe, vindt haar vriendin geheimen over Joe waar niemand blij van wordt. Maar het ontdekken van deze geheimen, kost Peach haar leven. En zij is niet de enige van wie het leven wordt afgenomen. In de seizoensfinale zien we ook dat Beck Joe’s gestoorde brein niet kan ontsnappen en hiervoor moet betalen met haar leven. Als Joe denkt goed en wel afgerekend te hebben met Beck (en haar vriendinnen), verschijnt Joe’ ex-vriendin: Candace, van wie we allemaal dachten dat zij ook vermoord was.

You seizoen twee: meet your match

Het heeft meer dan een jaar geduurd, maar over anderhalve maand kunnen we zien hoe het verder gaat met Joe. In You seizoen twee kunnen we zien dat Joe verhuist naar Los Angeles en een nieuw leven opbouwt, maar meer geeft schrijver Caroline Kepnes nog niet weg. Wel laat ze weten dat de fans een hele andere kant van Joe gaan zien. Dat de fans niet kunnen wachten om verder te kijken, blijkt uit de reacties en likes op Instagram. In minder dan 24 uur heeft de Instagram post meer dan 200 duizend likes en 18 duizend reacties.

 

View this post on Instagram

 

Safe and warm on December 26th ­čśç#YouNetflix #SeasonTwo #HiddenBodies

A post shared by Caroline Kepnes (@carolinekepnes) on

Het is ook niet zo gek dat de fans niet kunnen wachten, want er zijn een hoop onbeantwoorde vragen. Hoe is alles gegaan met Candace? Wat is er gebeurd in die relatie? Waarom is ze terug? Hoe? En misschien wel de belangrijkste: is Beck wel ├ęcht dood? We hebben namelijk nooit een lichaam gezien..

Seizoen 2 van You is 26 december te zien op Netflix.

Laat een reactie achter

Cassandra

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.