Carrie Fisher zou grote rol hebben in The Rise of Skywalker

Volgende maand is het zo ver. Dan draait The Rise of Skywalker in de bioscopen. Wij zijn erg benieuwd hoe de saga gaat aflopen, maar het blijkt dat het verhaal toch anders gaat eindigen. Blijkbaar had Carrie Fisher namelijk een grote rol moeten hebben in de nieuwe film. Althans, dit zegt haar broer Todd. Nu is het natuurlijk niet meer mogelijk dat Fisher een grote rol gaat vervullen. Zij is ten slotte helaas niet meer onder ons. Het was echter de bedoeling dat Leia haar volledige Jedi potentie zou vervullen in deze film.

Todd zei tegen Yahoo News:

“She was going to be the big payoff in the final film,”

“She was going to be the last Jedi, so to speak. That’s cool right?”

Helaas betekende de dood van Fisher in 2016 dat de plannen gewijzigd moesten worden. Er was namelijk niet genoeg beeldmateriaal over om een gehele film te vullen. Er was namelijk maar acht minuten aan ongebruikt beeldmateriaal met Fisher. Dit materiaal werd geanalyseerd en er werd een nieuw verhaal omheen verzonnen. Carrie Fisher zal wel top billing krijgen in de nieuwe film.

Geen CGI

In het begin waren veel fans nog bang dat de makers CGI zouden gebruiken om Leia weer tot leven te wekken. Ook was er de angst dat ze juist een nieuwe actrice zouden casten. Toch hoeven fans niet bang te zijn. Alleen de niet gebruikte beelden zullen worden gebruikt om Leia weer tot leven te wekken. Acht minuten klinkt misschien niet zo lang, maar het is wel ongeveer even lang als haar screentime in The Force Awakens (zes minuten) en The Last Jedi (negen minuten). Het is afwachten hoe Leia dan betrokken zal zijn bij de conclusie van de saga. Vooral omdat dit de langste Star Wars film ooit gaat worden met de teller op maar liefst 2 uur en 35 minuten.

We kijken er in ieder geval naar uit om te zien hoe ze Leia een eerbiedig afscheid gaan geven.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.