Meer oude personages in Disney+ Lizzie McGuire reboot

Tijdens de D23 Expo werd er bekend gemaakt dat er een Lizzie McGuire Reboot naar Disney+ komt. Alsof dat al niet leuk genoeg nieuws was, is het nu ook bekend dat er meer originele personages te zien zijn in de reboot. Gary Marsh van Disney Channels Worldwide maakte duidelijk dat Lizzie McGuire niet hetzelfde is zonder Hillary Duff, en de McGuire familie is niet hetzelfde zonder Hallie, Robert en Jake.

Lizzie McGuire reboot

Drie jaar lang konden kijkers vanaf 2001 meekijken met het leven van Lizzie McGuire. De serie volgde tiener Lizzie, die haar weg probeerde te vinden op school. In de laatste aflevering namen we afscheid van Lizzie toen ze naar Italië vertrok. Fans moesten jaren genoegen nemen met dit einde en zelfs fantaseren hoe het leven verder ging voor Lizzie. Maar die fantasieën worden binnen een niet al te lange tijd realiteit met de Disney+ reboot van de serie. In de vernieuwde versie van de iconische jaren nul serie, volgen we het leven van een volwassen Lizzie McGuire in New York. Wat we nog meer kunnen verwachten, houdt Disney nog geheim. Wel deelde Hilary al een exciting instagram post met de caption ‘We are standing in what soon will be the McGuire living room. What’s up fam. We doin this #lizziemcguire #disneyplus’:

 

 

View this post on Instagram

 

🤯 we are standing in what will soon be the McGuire living room. What’s up fam. We doin this #lizziemcguire #disneyplus

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Wie komen er nog meer terug?

Voor nu is het officieel dat Hilary Duff, Hallie Todd, Jake Thomas en Robert Carrandine te zien zijn in de reboot. Maar fans hopen ook dat Lizzie’s beste vrienden, Miranda en Gordo een comeback maken. De laatste keer dat de fans Miranda zagen was toen ze naar Mexico ging voor een familietrip. Gordo hebben we nog gezien in The Lizzie McGuire Movie, toen Gordo en Lizzie ein-de-lijk zoenden. Ook al heeft Lizzie haar droomman gevonden, zijn fans nog steeds benieuwd hoe het zou zijn als ze elkaar na jaren weer zouden zien. Maar of zij, en andere originele personages, daadwerkelijk terugkeren, kunnen we pas zien als de serie uitkomt. Wanneer de reboot te zien is, houdt Disney nog geheim, maar we hopen natuurlijk zo snel mogelijk.

Laat een reactie achter

Cassandra

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.