Alles wat je moet weten over de Ms. Marvel serie

Ze is de allereerste moslima superheld die te zien zal zijn in de MCU. We hebben het natuurlijk over Ms. Marvel. Tijdens Disney+ Day kwam de streamingdienst met een teasertrailer waarin fans een eerste blik kregen van Iman Vellani als Ms. Marvel.

De clip is slechts 25 seconden lang, maar het introduceert het personage Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaanse tiener die in New Jersey woont. We zien hoe ze in een eigengemaakt pak, die lijkt op die van Captain Marvel, waarin ze kort haar krachten laten zien. Kamala zegt: “It’s not really the brown girls from Jersey City who save the world.” Wat dat betreft is dit een belangrijke serie, omdat het een hele nieuwe doelgroep laat zien dat ook zij een superheld kunnen zijn.

Hier is alles wat je moet weten over de serie zelf.

Wanneer komt Ms. Marvel uit?

Er is nog geen exacte datum bekend gemaakt. Er wordt verwacht dat de serie ergens in de zomer van 2022 gaat uitkomen.

Wie zit er in de cast?

Dit is de eerste rol voor nieuwkomer Iman Vellani, die de titelrol op zich gaat nemen. In oktober 2020 kregen we voor het eerst te horen dat de jonge actrice was gecast. Andere leden van de cast zijn onder andere Aramis Knight, Saagar Shaikh, Matt Lintz en Rish Shah.

Alles wat je moet weten over de Ms. Marvel serieHoeveel afleveringen zal de serie hebben?

Zoals het er nu naar uit ziet zal het eerste seizoen bestaan uit zes afleveringen. Als we kijken naar de andere series in het MCU, dan zal iedere aflevering ongeveer een uur duren. Genoeg tijd dus om het personage goed te introduceren.

Hoe zal Ms. Marvel in het MCU passen?

Zoals aan haar kostuum is te zien, is het personage groot fan van Captain Marvel. In 2022 moet er een vervolg op Captain Marvel uitkomen, genaamd The Marvels en de verwachting is dat Khan daarin ook te zien zal zijn. Brie Larson keert terug in de titelrol, maar ook Teyonah Parris zal wederom te zien zijn als Monica Rambeau.

Kijk jij uit naar de Ms. Marvel tv-serie?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.