De belangrijkste aankondigingen van Disney+ Day

Gisteren was het Disney+ Day en de mediagigant kondigde tijdens deze dag enorm veel nieuwe films en series aan. Zowel Marvel fans als Star Wars liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Er komt ontzettend veel content aan om je door de donkere wintermaanden heen te helpen. Om er zeker van te zijn dat je niets gaat missen, zijn hier al de belangrijkste aankondigingen die gisteren zijn gedaan.

1. De Obi-Wan Kenobi serie

We wisten natuurlijk al dat deze eraan zat te komen, maar toch hebben we er zin in om Ewan McGregor Hello There te horen zeggen. Er is nog geen trailer uitgebracht, maar er is wel een Behind The Scenes featurette te vinden op Disney+ waarin er mogelijk een rematch tussen Obi-Wan en Darth Vader wordt geteased.

De belangrijkste aankondigingen van Disney+ Day

2. Eerste blik op Moon Knight, She-Hulp en Ms. Marvel

Marvel fans kunnen ook enthousiast zijn. Een speciale feature op Disney+ heeft ons ook een eerste blik gegeven in de opkomende series Moon Knight (met Oscar Isaac), She-Hulk en Ms. Marvel. Zin in!

3. Spider-Man, Agatha en Marvel Zombies krijgen een eigen serie

Het houdt ook niet op voor Marvel fans, want er komen nog meer series aan.

In Spider-Man: Freshman Year volgen we Peter Parker terwijl hij op weg is om de Spider-Man te worden in het MCU. Hierin worden de vroegste comic book roots van het personage gevolgd. Het gaat om een animatieserie, maar we weten nog niet of Tom Holland de stem van Spidey gaat doen, of dat een andere acteur de rol op zich neemt.

Agatha: House of Harkness gaat een nieuwe serie zijn over de geliefde slechterik uit WandaVision Kathryn Hahn gaat de heks wederom spelen.

Marvel Zombies is een animatie serie waarin de MCU opnieuw wordt omgegooid als een groep nieuwe helden moeten vechten tegen zombies. Want wie kan er nu geen genoeg krijgen van zombies?

De belangrijkste aankondigingen van Disney+ Day

4. Secret Invasion

In Secret Invasion speelt Samuel L. Jackson nogmaals de rol van Nick Fury. Dit keer zonder kenmerkend ooglapje, maar wel met een baard. Waar de serie verder precies over gaat weten we nog niet.

5. Baymax!

Ook fans van Big Hero Six kunnen blij zijn. In de zomer van 2022 komt de serie Baymax! uit, gebaseerd op de personages uit de bekende film.

6. X-Men ’97

De originele X-Men cartoon uit de jaren 90 wordt weer nieuw leven ingeblazen als X-Men ’97. De serie zal verder gaan waar het origineel eindigde en veel van dezelfde voice-actors zullen hun rollen ook weer spelen. Nostalgie ten top dus.

7. Cars on the Road

In 2022 zullen ook fans van Cars niet vergeten worden. Owen Wilson en Larry the Cable Guy komen terug als de stemmen van Lightning McQueen en Mater, in een nieuwe originele series rondom de Cars franchise.

8. Tiana

Prinses Tiana komt ook weer in de spotlight te staan. Disney+ gaf het eerste kijkje van de nieuwe serie Tiana, een originele serie die de avonturen volgt van de pas gekroonde princes van Maldonia.

9. Zootopia+

Een nieuwe korte serie zal gaan over de vele dieren die te zien zijn in Zootopia. Deze serie komt ook uit in 2022. Disney liet een eerste beeld zien van de sterren van de serie.

10. Prey, een Predator Prequel

In 2022 komt er een nieuwe Predator prequel film genaamd Prey. De film wordt geregisseerd door Dan Trachtenberg en zal in de zomer van 2022 op Hulu uitkomen. Deze film speelt zich 300 jaar geleden af en actrice Amber Midthunder zal de rol van Naru op zich nemen, die haar stam moet beschermen tegen de predators.

11. Hocus Pocus 2

De heksen komen in de herfst van 2022 terug in Hocus Pocus 2. Disney liet gisteren de eerste beelden zien.

Wat komt er verder uit?

 • Live-action Pinocchio met onder andere Tom Hanks komt uit in de herfst van 2022.
 • The Ice Age Adventures of Buck Wild komt uit op 28 januari 2022.
 • Cheaper by the Dozen reboot komt uit in maart 2022.
 • Disenchanted de sequel van Enchanted komt ergens uit in 2022, maar een vaste datum is nog niet bekend

Wat is er al uitgekomen?

Er kwamen gisteren ook al veel films en series uit die veel later werden verwacht. Onder andere:

 • Jungle Cruise met Dwayne Johnson en Emily Blunt.
 • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
 • Home Sweet Home Alone
 • Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett
 • Olaf Presents
 • Ciao Alberto
 • The World According to Jeff Goldblum Season 2, episodes 1-5
 • Marvel Studios’ 2021 Disney+ Day Special
 • Pixar 2021 Disney+ Day Special
 • Nog veel meer!

Genoeg te bekijken dus! Voor welke release ben jij het meest enthousiast?

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.