Welke series kunnen we verwachten op Disney+?

Sinds 12 november is Disney+ een feit. We konden natuurlijk al twee maanden de streaming service uitproberen, maar de echt originele content moest nog komen. Nu Disney+ dus echt gelanceerd is, zullen er ook snel nieuwe films en series toegevoegd worden. We kunnen nu al genieten van de eerste aflevering van The Mandalorian en High School Music: The Series. Maar welke andere must-see series komen er ook alweer aan? Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wanneer de series uit gaan komen. Vandaar dat we een lijstje hebben gemaakt van alle series die binnenkort uit gaan komen op Disney+.

High School Musical: The Series

Geen Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale die roepen: “We’re all in this together!” dit keer. De hitfilms uit 2006 krijgen nu anno 2019 een eigen serie. De eerste aflevering staat al online en iedere week volgt er een nieuwe aflevering. In deze mockumentary worden de theaterstudenten van East High School gevolgd terwijl ze een voorstelling maken gebaseerd op de originele film. Er is al een tweede seizoen aangekondigd dus dat belooft wat.

The Mandalorian

Welke series kunnen we verwachten op Disney+?

Dit is een van de series waar wij natuurlijk het meest naar uit hebben gekeken. De eerste aflevering staat al online en een recensie volgt snel. Deze space western vindt 5 jaar na de gebeurtenissen van Return of the Jedi plaats. De acht afleveringen volgen de avonturen van een Mandalorian bounty hunter. Seizoen twee is al onderweg en iedere week wordt er een nieuwe aflevering geplaatst.

The Falcon and the Winter Soldier

Welke series kunnen we verwachten op Disney+?

We moeten nog wachten tot het einde van 2020, maar dan kunnen we genieten van The Falcon and the Winter SoldierDe serie zal bestaan uit zes afleveringen en vindt plaats na Avengers: EndgameAnthony Mackie en Sebastian Stan nemen hun iconische rollen wederom op zich. Het filmen van de serie is begonnen op 4 november 2019 en we weten ook al dat de nicht van Peggy Carter, Sharon Carter, een grote rol gaat krijgen.

Monsters at Work

Monsters Inc. is een ontzettend populaire film en het is dan ook niet vreemd dat er een serie komt. De serie komt uit in 2020 en volgt de avonturen van een monteur genaamd Tyler Tuskmon, die graag in de voetsporen wil treden van zijn helden Mike Wazowski en James P. Sullivan.

Billy Crystal en John Goodman keren terug naar hun rollen als Mike en Sully. Ben Feldman zal de rol van Tyler op zich nemen. Verder zullen er nog meer bekende gezichten langs gaan komen in de serie.

Loki

We dachten even dat we hem voor altijd kwijt waren, maar toch niet. Er komt een serie aan die draait om de Thor schurk. Tom Hiddleston zal de rol van Loki weer op zich nemen in een serie die aan het begin van 2021 uit zal komen. De show zal de versie van Loki volgen die de space stone heeft gestolen in Avengers: Endgame. De serie zal daarnaast ook een link hebben met de Doctor Strange in the Multiverse of Madness film.

WandaVision

Welke series kunnen we verwachten op Disney+?

In 2021 kunnen er ook weer genieten van Scarlet Witch en Vision in de serie WandaVision. De serie heeft zes afleveringen en zal anders zijn dan de andere Marvel series. Het epische superheldengenre zal worden gemixt met een klassieke sitcom. We zijn er benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Ook deze serie vindt plaats na de gebeurtenissen in Endgame en zal ook een link hebben met Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Lizzie McGuire

Als jonge tieners fietsten we allemaal snel naar huis om geen aflevering van Lizzie McGuire te missen. Disney weet hoe populair de serie is en daarom komt er een reboot. Hillary Duff zal wederom Lizzie spelen, al is de heldin nu dertig jaar en woont ze in New York City. Het filmen van de serie is begonnen in oktober van dit jaar. Ook zullen er aantal vertrouwde gezichten zullen weer terugkeren.

Love, Simon

Love, Simon zal een romcom serie worden waarbij we een leerling volgen die Victor heet. Hij is net nieuw op Creekwood High School. Thuis heeft hij problemen en hij zoekt nog uit wie hij precies is. Daarom zoekt hij contact met Simon om hem te helpen.

Nick Robinson zal wederom de rol van Simon spelen. Het filmen is al begonnen, al is het nog niet duidelijk wanneer de serie uit gaat komen.

What If…?

Er is veel Marvel content naar ons onderweg, maar we zijn ook zeker benieuwd naar de serie geanimeerde serie What If…? De serie zal 23 aflevering hebben en zal zich richten op wat er was gebeurd als sommige gebeurtenissen in de MCU anders waren uitgepakt. Veel MCU acteurs keren terug naar hun rol. Zo zal Chad Bosewick Black Panther spelen, Samuel L. Jackson doet de stem van Nick Fury en Chris Hemsworth die van Thor.

De serie komt waarschijnlijk halverwege 2021 uit.

 

Naar welke serie kijk jij het meeste uit?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.