The Rise of Skywalker: de eerste reacties zijn binnen

Het is een van de films waar het meeste naar werd uitgekeken dit jaar; Star Wars: The Rise of SkywalkerNiet iedereen kon The Last Jedi waarderen en die onvrede uitte zich onder andere in tegenvallende resultaten voor Solo: A Star Wars Story. Disney besloot daarna om niet meer ieder jaar een film uit te brengen in de franchise. Ondertussen hebben we natuurlijk wel The Mandalorian op Disney+, maar die serie wordt wel door fans omarmd. Vandaag is het echter de beurt aan de laatste film in de Skywalker saga.

Iedereen vraagt zich natuurlijk af of Reylo een ding gaat worden. Fans willen weten of Leia een waardig afscheid gaat krijgen. De grootste vraag is natuurlijk hoe Emperor Palpatine in het verhaal wordt verwerkt en wie zijn in hemelsnaam de ouders van Rey?

Nu de sociale media ban opgeheven is, mogen de journalisten die aanwezig waren op de wereldpremière eindelijk over de film praten. Dit zijn de eerste reacties.

Een waardige afsluiter

Hoewel niet iedereen even positief is over de film, zijn er toch een heleboel journalisten die wel fan zijn.

 

Veel actie

Als we de tweets mogen geloven, dan worden we getrakteerd op een film vol actie. Een van de recensenten zei dat als je The Last Jedi leuk vond, je deze waarschijnlijk niet zou waarderen en andersom. We zijn dus heel erg benieuwd of The Rise of Skywalker uiteindelijk de fans weet te bekoren. Later deze week volgt in ieder geval onze recensie.

Kijk jij uit naar The Rise of Skywalker?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.