Alle trailers uitgezonden tijdens de Super Bowl 2019

Vannacht vond de jaarlijkse Super Bowl weer plaats in Amerika. De half-time show was teleurstellend, maar daar komen we natuurlijk ook niet voor. Wij willen graag de trailers zien voor alle nieuwe films die er dit jaar aankomen. De Super Bowl stelde ons niet teleur. Hieronder een lijstje met 11 nieuwe trailers die werden uitgezonden tijdens de Super Bowl 2019.

Avengers: Endgame

Nog maar twee maanden en dan is het alweer april. Dat betekent dat we eindelijk weten wat er gebeurt na Thanos zijn snap. Deze nieuwe dertig seconden lange trailer laat ons weinig zien en het lijkt alsof ze in verschillende shots een personage hebben weggepoetst, waarschijnlijk om spoilers te voorkomen. In ieder geval hebben wij er zin in!

Us

Dit vervolg op Get Out ziet er creepy uit. Als de film net zo goed is als Get Out, en aan de trailer te zien is die kans groot, dan hebben horror fans iets om naar uit te kijken.

The Twilight Zone

Geen trailer voor een film, maar wel voor de reboot van The Twilight Zone. De commercial is best creepy en laat ons meerdere versies van Jordan Peele zien die ons vraagt in welke dimensie we eigenlijk zijn. Goede vraag. Kunnen we ons verplaatsen naar een dimensie waar Trump geen president is? De serie komt in april uit op CBS All Access. Het is onbekend of de serie ook in Nederland te zien zal zijn.

Captain Marvel

Nog een maand! Herhaling: Nog een maand! Na een hele lange tijd wachten vliegt Captain Marvel over zeer korte tijd de bioscoopzalen in en wij zijn er klaar voor. De trailer vertelt ons al dat de film higher, faster en further zal gaan dan alle andere Marvel films. Kun je ons al horen gillen uit enthousiasme?

Hanna

In YA boeken komt het vaak voor dat een meisje eigenlijk een assassin blijkt te zijn, maar in plaats van bad-ass scènes blijkt het verhaal vooral uit romances te bestaan. Niet in de trailer voor Hanna. De Amazon Prime serie gaat over een jonge huurmoordenaar die wegrent van haar moordenaarsschool en de trailer ziet er erg goed uit. Hanna heeft de potentie om de beste meisjes-moordenaar te worden sinds Arya Stark. Mocht je de eerste aflevering willen kijken, tot maandag avond Amerikaanse tijd staat de aflevering online.

Toy Story 4

You got a friend in me… ah de herinneringen! Deze korte trailer voor Toy Story 4 laat onze helden zien op een kermis. Buzz is echter een prijs geworden die te winnen is tijdens een van de spellen. Twee jaloerse knuffels proberen hem duidelijk te maken dat hij niet de top prize is. Hopelijk is deze Toy Story net zo goed als de vorige delen.

Alita: Battle Angel

14 februari komt Alita al uit. We hebben natuurlijk al veel trailers gezien, en dit zal de laatste zijn. Onze eigen Cassandra zal morgen de première bijwonen, dus kijk uit naar haar recensie.

Wonder Park

Eerlijk gezegd hadden we nog niet eerder over deze film gehoord, maar de trailer ziet er best leuk uit.

The Handmaid’s Tale seizoen 3

Mocht je maandagochtend nog niet deprimerend genoeg zijn, kijk dan even deze trailer voor seizoen 3 van The Handmaid’s Tale.

Scary Stories To Tell In The Dark

Deze trailer duurt slechts 10 seconden, maar geeft ons in ieder geval serieuze The Shining vibes. Dit ziet er in ieder geval uit als een creepy film waarin alle horrors uit onze kindertijd op het grote scherm komen.

Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson? Check! Jason Statham? Check! Idris Elba? Check! Deze trailer voor de Fast & The Furious spinoff serie Hobbs & Shaw ziet er uit als een ontzettend goede actiefilm. Plus, zelfs al is de film slecht, als The Rock er in zit, dan komt het allemaal wel goed.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.