Nieuwe Avengers: Endgame trailer is uit

Captain Marvel houdt ons momenteel even zoet in de bioscoop, maar het duurt nog maar heel even voordat Avengers: Endgame uit komt. Over een maand weten we eindelijk hoe het met onze geliefde helden gaat aflopen. Infinity War heeft ons behoorlijk getraumatiseerd, maar er is natuurlijk nog gewoon hoop. Marvel heeft een laatste Endgame trailer uitgebracht en er zitten een aantal hartverscheurende momenten in. Ook een aantal spoilers. Wil je dus niets weten voordat je de film kijkt, skip deze trailer dan vooral.

De trailer

De trailer laat ons verschillende flashbacks zien en onze helden zoals ze nu zijn. We krijgen veel Hawkeye te zien, die waarschijnlijk voortaan door het leven gaat als Ronin. Zijn relatie met Black Widow lijkt weer te zijn hersteld. Het mooie aan de trailer is dat veel momenten in het zwart wit zijn, met alleen de kleur rood zichtbaar. Het is een apart beeld, maar het werkt wel.

Een erg grote spoiler die in de Endgame trailer voorkomt (als je het niet wilt weten, stop nu met lezen) is dat Tony toch weer terug op aarde weet te komen. Hij gaat samen met de rest van de gang op weg naar de Quantum Realm, aangezien ze allemaal dezelfde pakken aan hebben.

Het allerleukste moment in de trailer zijn de laatste paar seconden waar Thor stoer zijn hamer naar zich toe laat komen, maar Carol totaal niet onder de indruk is. Thor zegt: “I like this one” en lacht. Zien we hier nu het begin van een vriendschap of een liefdesrelatie? En waar is Valkyrie? Zij en Thor hadden namelijk ook een momentje samen in Thor: Ragnarok. Nog heel even geduld hebben!

Poster

Verder is ook de eerste echte poster uitgebracht voor de film. Veel van de helden die op de Infinity War poster stonden die missen we uiteraard. Het lijkt er wel op dat zowel Iron Man als Captain America belangrijke rollen op zich nemen in deze film. Het is naar alle waarschijnlijkheid de laatste keer dat Chris Evans te zien zal zijn als Steve Rogers. Daar willen we echter nog niet aan denken.

Nieuwe Avengers Endgame trailer is uit

Ben jij klaar voor Endgame?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.