Nieuwe thriller Secret Obsession vanaf 18 juli op Netflix

Brenda Song, de ‘Paris Hilton’ van Zack en Cody, schittert in de hoofdrol van de nieuwe Netflix thriller: Secret Obsession. Een thriller over Jennifer, die na een ongeluk haar geheugen compleet kwijt is. In het ziekenhuis maakt ze kennis met haar man. Maar hoe makkelijk is iemand te bespelen die zich niets meer herinnert? Secret Obsession is vanaf 18 juli te zien op Netflix.

Plot

Jennifer wordt wakker na een ongeluk en herinnert zich niets meer. Ook niet de man die naast het ziekenhuis bed zit en met tranen in zijn ogen opkijkt als ze wakker wordt. De niet te missen trouwring om haar vinger en het verhaal van de man, Russell, zorgen ervoor dat Jennifer vrijwel gelijk de link legt dat hij haar man is. Vanzelfsprekend gaat ze uiteindelijk met hem mee naar huis en probeert ze haar leven weer op te pakken, als vrouw van Russell. Maar dingen die Russell doet en hoe hij is, zorgen voor steeds meer vraagtekens bij Jennifer. Daarbij zijn de vragen van de politie ook niet geheel geruststellend. Maar hoe diep zit Jennifer al in het leven met Russell geworteld, als ze er achter komt dat hij misschien niet is wie hij zegt dat hij is? Is het te laat om nog weg te komen?

Cliché?

Er zijn al vele boeken en films gemaakt over iemand, vaak een vrouw, die haar geheugen verliest en die niet de waarheid te horen krijgt ná het ongeluk. Before I go to sleep, is daar een voorbeeld van. Maar er is iets aan de trailer van Secret Obsession, buitenom het feit dat je er kippenvel van krijgt, dat je nieuwsgierig maakt. Het is indrukwekkend om Brenda, nadat we haar allemaal nog herinneren als de verwende London Tipton, terug te zien in zo’n kwetsbare rol. Het is misschien al een verhaallijn die vaak in films en boeken terugkomt, maar toch lijkt deze film er nét weer een andere twist aan te geven. Benieuwd zijn we dus zeker.

Bekijk hier de trailer van Secret Obsession:

Ben jij ook benieuwd naar deze nieuwe Netflix thriller?

Laat een reactie achter

Cassandra

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.