Geen Ja Geen Nee Uncensored is een succes op feestjes

Herfst is weer hier. Het regenachtige weer is het ideale excuus om binnen te blijven en spelletjes te spelen met vrienden. Je kunt uiteraard een ingewikkeld bordspel uit de kast halen, maar het is ook wel eens leuk om je vrienden wat beter te leren kennen. Dat kan natuurlijk goed met het klassieke spel Geen Ja Geen Nee. Er zijn maar weinig spelers die een ronde van dit spel weten vol te krijgen zonder een van de twee woorden te zeggen. Helemaal als de vragen die gesteld worden best pikant en persoonlijk zijn. Dat is het geval bij het spel Geen Ja Geen Nee Uncensored. Het spel is ontwikkeld door DGTL Detox en het spel belooft zeker een interessante avond met pikante vragen.

Hoe speel je Geen Ja Geen Nee Uncensored?

Het spel bevat 90 kaarten en op iedere kaart staan tien vragen. Deze tien vragen zijn altijd over hetzelfde onderwerp. De vragen zijn zo geformuleerd dat iemand wel heel erg zijn of haar best moet doen om geen ja of nee te zeggen. Voor de rest zit er in de doos ook een bel. Op het moment dat een speler ja, nee of uhm zegt, óf er een te lange stilte valt, proberen de andere spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Degene die het snelste is wint de kaart. Als de speler die ondervraagd wordt geluk heeft, merken de andere spelers het niet en gaat de ronde door. Hoe je wint? Heel simpel. Degene met de meeste kaarten aan het einde van de aantal afgesproken rondes, die is de winnaar. Een spel duurt in totaal ongeveer 20 minuten. Je hebt minstens twee spelers nodig, maar daarna zit er geen maximum aan. Het spel is wel echt voor 18+ dus houdt daar rekening mee. Dit komt natuurlijk omdat de onderwerpen die op de kaartjes staan erg expliciet kunnen zijn.

Wat wel belangrijk is om te weten voordat je speelt is dat er geen taboe vragen zijn. Iedere vraag moet dus beantwoord worden. Of je iets als ‘Daar geef ik geen antwoord op’ accepteert moet vooraf besproken worden.

En stel nu dat het spel eindigt met twee spelers die evenveel kaarten hebben? Nou, dan moeten deze spelers nog een ronde spelen. Ze gaan door tot een van de twee ja of nee zegt. Het spel kan natuurlijk nog moeilijker gemaakt worden door nog een verboden woord af te spreken, zoals uhm of misschien. Dat zal het spel wel een stuk moeilijker maken!

Winactie

Wij mogen twee exemplaren van Geen Ja Geen Nee Uncensored weggeven. Wil je kans maken om ze te winnen? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina en volg ons ook meteen voor meer nieuws en updates!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.