Eerste trailer van The Chilling Adventures Of Sabrina Part 2 is uit

Alhoewel het niet heel lang geleden is sinds The Chilling Adventures Of Sabrina op Netflix verscheen, kunnen we nu al uitkijken naar seizoen 2. De eerste trailer van het nieuwe seizoen is uitgekomen, net als een releasedatum. Op 5 april 2019 kunnen we weer genieten van de Satanische serie. De trailer ziet er een stuk minder duister uit dan die van seizoen 1. Maak je geen zorgen, er zitten nog steeds genoeg Satanische rituelen in om je hart bij op te halen. Ook keren alle leuke personages weer terug. Zo komen Ambrose, the Weird Sisters, Nick en de aunties weer terug.

De trailer

Wat kunnen we verwachten?

Sabrina heeft krachten die ongekend zijn in de heksenwereld. Ze is dan ook een stuk zelfverzekerder en daar hoort natuurlijk ook een passende zwarte outfit bij. Ongetwijfeld zullen we ook een liefdesdriehoek voor onze kiezen krijgen. In de trailer is Sabrina erg close met zowel Nick als Harvey. Aunt Hilda lijkt haar innerlijke stoeipoes los te laten en Lord Blackwood lijkt even boos als altijd. Verder lijkt Sabrina figurant te zijn in Birds van Alfred Hitchcock en zal in ieder geval ergens de fik in vliegen. Kortom, er staat veel te gebeuren. Seizoen 1 draaide vooral om de keuze van Sabrina om in de gewone wereld te blijven of the path of night te volgen. Verder werd er constant tegen Sabrina gezegd dat ze bepaalde dingen beter niet kon doen, waarna ze die dingen uiteraard wel deed.

Archie Comics

The Chilling Adventures Of Sabrina is geen remake van The Teenage Witch. De serie is gebaseerd op de comics van dezelfde naam, uitgegeven door Archie Horror. Voor een groot deel volgen ze dezelfde verhaallijn, al zijn de comics toch net iets donkerder dan de serie. Sabrina speelt zich af in dezelfde wereld als de serie Riverdale. Een cross-over is dan ook zeker niet uitgesloten in de toekomst.

Wat vind jij van de trailer? Kijk jij al uit naar het nieuwe seizoen?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.