The Suicide Squad: Taika Waititi is klaar met filmen

Volgens James Gunn is Taika Waititi al klaar met het filmen van zijn scènes in de aankomende reboot van Suicide SquadDe regisseur gaf tegelijkertijd aan dat Margot Robbie, die Harley Quinn speelt, nog amper is begonnen. Gunn werd ontslagen als regisseur voor Guardians of the Galaxy 3. Dit gebeurde nadat een aantal oude beledigende tweets in het nieuws kwamen. Gunn werd daarna meteen gestrikt door DC Comics om Suicide Squad nieuw leven in te blazen. Hoewel Marvel hem intussen weer heeft aangenomen, is hij contractueel wel verplicht om The Suicide Squad eerst af te maken.

Humor

De eerste Suicide Squad film wist fans en critici te verdelen, al was de algemene consensus dat het gewoon niet zo’n goede film was. Er waren veel deleted scènes, er vonden enorm veel reshoots plaats en het plot was niet te volgen. De humor werkte ook niet altijd. Volgens de eerste berichten zal de versie van Gunn ook meer richting de humoristische kant op gaan. Dat hij daar mee uit de voeten kan weten we al. Guardians of the Galaxy was ten slotte een enorm succes vanwege de humor. Verder geven de berichten aan dat de film ook iets beter in elkaar zal zitten. Fans moeten echter niet te gehecht raken aan de personages. Ook in deze versie zullen niet alle anti-helden het overleven.

Instagram

Een fan plaatste een screenshot van Gunns instagram op Twitter waarop te zien is dat Waititi al klaar is met filmen en Robbie nog aan de bak moet.

 

Robbie is een van de weinige acteurs uit de eerste film die weer terugkeert. Haar Harley Quinn zal de ster zijn van de film, dus het is logisch dat ze nog veel moet doen. De rol van Waititi zal aanzienlijk kleiner zijn.

Vorige maand kwamen er al foto’s naar buiten van andere castleden in hun kostuums.

 

Verder is er nog weinig bekend over de nieuwe film, behalve dan dat het een reboot gaat zijn. De eerste Suicide Squad kunnen we dus vergeten! Gunn gaat ook meer gebruik maken van practical effects in plaats van alleen op CGI te leunen, dus we zien erg benieuwd naar deze nieuwe versie.

Kijk jij uit naar The Suicide Squad?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.