De eerste Birds of Prey trailer staat online

Suicide Squad uit 2016 had maar weinig echt positieve punten. Een positief punt was Margot Robbie als Harley Quinn. Zij wist met vertolking van het personage de film nog enigszins te redden en de merchandise een enorme boost te geven. De jaren erna kon je geen Comic Con binnenlopen zonder een berg aan Harleys voorbij te zien huppelen. Harley is hot en dat was dan ook genoeg reden om haar een solofilm te geven. Margot Robbie is uiteraard van de partij en Ewan McGregor speelt de rol van de Black Mask. De Joker? Die is nergens te bekennen. Zoals Harley in de eerste trailer van de Birds of Prey film zegt; het is uit. Wellicht breekt dit de harten van vele fans van over de hele wereld, maar wellicht moeten we er niet rouwig om zijn. Hun relatie was niet perse heel erg gezond. Maar er is dus eindelijk een trailer voor de langverwachte film en een releasedatum. 6 februari zal de film in de bioscopen te zien zijn.

De trailer

De trailer ziet er erg over de top uit, wat natuurlijk wel te verwachten was bij een personage als deze. Harley wil een frisse start, maar ze wordt dwarsgezeten door het personage van Ewan McGregor die haar overduidelijk wil. McGregor geeft een beetje Killgrave vibes af, maar wellicht is dat het Schotse accent. In ieder geval zijn er genoeg dames in de film die net als Harley op zoek zijn naar emancipatie. Zo te zien moeten ze samenwerken om te ontsnappen aan McGregor. Ondertussen timmert Harley ook aan de weg als Lady Gaga impersonator.

De trailer heeft leuke momenten, maar toch zijn we nog niet overtuigd. Momenteel ziet het er een beetje uit als een grote chaos, wat natuurlijk wel past bij het personage, maar een film moet ook kijkbaar zijn. Dat gezegd hebbende dachten we dat ook bij Shazam! en die bleek best leuk te zijn.

Wat vind jij van de Birds of Prey trailer? Laat het ons weten!

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.