Alles wat we weten over Suicide Squad 2

Suicide Squad bracht op zich veel geld in het laatje, maar fans en recensenten waren beide teleurgesteld na het zien van de film. De trailers waren misleidend. Iedereen had verwacht dat de Joker de slechterik was, maar in plaats daarvan kreeg de beste man hooguit tien minuten screen time. De film was langer bezig met alle personages te introduceren dan dat er daadwerkelijk een verhaal verteld werd. Het enige goede aan Suicide Squad waren Harley Quinn en Deadshot.

Dit lijkt nu te gaan veranderen. James Gunn staat nu aan het roer. De regisseur werd door Disney ontslagen nadat er oude tweets van hem naar boven kwamen die niet heel netjes waren. Hij werd vrijwel meteen door Warner Bros aangenomen om Suicide Squad 2 te schrijven en te regisseren. Een slimme zet want Gunns Guardians Of The Galaxy films waren een succes. Maar wat weten we eigenlijk al over de film?

Een heel nieuwe cast

Suicide Squad 2 gaat de franchise nieuw leven in blazen en weer opnieuw opbouwen. Er zullen dus vooral nieuwe personages in de film voorkomen. Waarschijnlijk keren in ieder geval Margot Robbie en Viola Davis terug als Harley Quinn en Amanda Waller. Het is niet uitgesloten dat meerdere personages weer een terugkeer maken. Hoewel fans wellicht teleurgesteld zijn dat niet iedereen weer terugkeert, is het in de comics ook zo dat de cast vaak wisselt. Dus het zal waarschijnlijk zo zijn dat de comics wel gerespecteerd worden.

De film komt uit in augustus 2021

Er is nog niets bekend over het verhaal, aangezien Gunn een heel nieuw script gaat schrijven. Waarschijnlijk wordt er gedaate film niet is gebeurd. Ondanks het succes van de eerste film, duurde het wel erg lang voordat het vervolg van de grond af kwam. Waarschijnlijk door alle kritiek die de film heeft gekregen. De film staat nu op de planning voor augustus 2021, zes jaar na de eerste film. Verder zal in dat jaar ook DC’s Super Pets in mei uitkomen en in juni The Batman.

Kijk jij uit naar Suicide Squad 2?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.