Fan zet alle Marvel scènes in chronologische volgorde

Je moet iets doen gedurende een globale pandemie. Een fan van Marvel besloot om deze tijd nuttig te gebruiken en zette alle Marvel scènes uit alle Marvel films in chronologische volgorde. Dit is een uitkomst voor veel fans, omdat het vaak lastig bij te houden is wanneer wat gebeurd is in de tijdslijn. Marvel brengt niet alle films uit in chronologische volgorde. Daarnaast is er bijna geen enkele Marvel film die zich op hetzelfde moment in de tijd afspeelt. Vaak zit er namelijk nog een extra scène bij die zich in een ander moment in de tijdslijn afspeelt. Door de snap van Thanos werd het sowieso lastig om alles bij te houden en ook Endgame maakte het er niet makkelijker op.

Youtuber en Marvel fan Tony Goldmark besloot daarom om iedere film per scène of stukjes te verdelen zodat het duidelijk wordt wanneer wat precies gebeurt. Er is namelijk maar één Marvel film waarbij alle gebeurtenissen op een enkele plek in de tijd gebeuren en dat is Spider-Man: Far From Home.

De lijst

Mocht je graag willen weten hoe je alles in de juiste volgorde moet kijken, bekijk dan de lijst van Tony:

 

Voor de superfans

Zoals Tony zelf al zegt, deze lijst met Marvel scènes is eigenlijk alleen voor de echte superfans. Als je nog niet alle films hebt gezien is het niet aan te raden om het op deze manier te kijken, want dan wordt het verwarrend. Maar voor de superfans die hier een uitdaging in zien, veel plezier met kijken!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.