Een heel gelukkig Geekish nieuwjaar!

Jeetje, het is alweer de laatste dag van 2020. Dat ging zowel enorm snel als véél te langzaam. Laten we het vooral even niet hebben over alle crap die over ons heen kwam deze afgelopen maanden. Nee, wij willen het nieuwe jaar zo positief mogelijk inluiden. Daarom vanuit het complete team wensen voor een happy Geekish nieuwjaar! Op alfabetische volgorde van teamlid mooie woorden voor jou, van ons:

Cassandra

2020 was het jaar dat ik mijn geliefde Netflix en Videoland even inwisselde voor de stapel DVD’s die al maanden, als het niet jaren is, op mij lagen te wachten. Allerlei oude klassiekers die ik op DVD had en wilde zien, maar nooit de tijd voor had genomen. Maanden thuis studeren, werken en zitten, gaf mij eindelijk eens de tijd om de stapel door te gaan. Dus heb ik onder andere Thelma and Louise gekeken, de originele Carrie, de eerste Nederlandse horrofilm: Lift, The Blair Witch Project en een Deense thriller/horror serie uit de 90s: The Kingdom. Wat is het leuk om eens oude klassiekers te kijken! Deze zijn voor jullie ook allemaal een aanrader. Hopelijk brengt 2021 ons echter weer een hoop nieuwe films, maar tot die tijd kunnen we prima teren op oude klassiekers. Tot volgend jaar!

Demi

2020 is voor mij voorbij gevlogen, iets wat ik niet had verwacht door alle dingen die er in 2020 zijn gebeurd. Ik heb veel gelezen en geschreven aan mijn manuscript. Ik zocht namelijk een uitweg naar een andere wereld, om te ontsnappen uit de werkelijkheid. Mijn reading challenge heb ik ruimschoots gehaald doordat ik 26/20 boeken heb gelezen. Hier ben ik erg blij mee en is een verschil met 2019, waar ik mijn 30ste boek op 31 december uitlas. Ook hoop ik in de toekomst weer wat meer voor Geekish te kunnen schrijven, wat in 2020 wat minder ging door drukte rondom school en stage. Ondanks alles hoop ik dat jullie er mooie feestdagen en een mooi 2021 van kunnen maken! Vergeet niet dat er altijd een nieuwe, nog niet ontdekte wereld op jou wacht 😉 Namelijk de wereld van een nieuw, mooi boek. Groetjes, Demi.

Imke

2020 in één woord: raar. Alle nare gebeurtenissen stapelden zich op, maar gelukkig waren er ook hele toffe dingen! Zo begon ik in maart bij Geekish, wat echt geweldig was (en nog steeds is :)). Mijn leesjaar liep niet helemaal op rolletjes. De ene keer las ik een boek in twee dagen uit, de andere keer duurde het anderhalve maand voordat ik in een nieuw boek begon. Toch heb ik nog 25 boeken gelezen. Een stuk minder dan vorig jaar, maar ik vond ze bijna allemaal geweldig. Volgend jaar hoop ik er een stuk meer te lezen! Ook wil ik graag een boel films en series bingen, lekker met m’n laptop op bed 😉 Laten we hopen dat 2021 een mooi jaar wordt waarin we al onze (geekish) doelen behalen! Lieve geeks, ik wens jullie een geweldige jaarwisseling en hopelijk zie ik jullie allemaal in 2021 bij ons terug. Liefs!

Ingrid

2020 is een ontzettend gek jaar geweest en hoe dan ook zullen we het niet snel vergeten. We hadden grootse plannen voor Geekish, maar helaas hebben we niet alles kunnen doen. Dat maakt niet uit. Volgend jaar gaan wel hopelijk wel knallen en kunnen we weer naar events of in ieder geval de supermarkt zonder doodsangsten uit te staan. Ach, het was in ieder geval wel een ideaal jaar om meer te lezen, te Netflixen en gewoon te ontspannen. Hopelijk gaat volgend jaar ons wel meer brengen op het gebied van films en series. Zo hoop ik eindelijk Wonder Woman 1984 te kunnen zien en ben ik ook benieuwd wat Disney+ voor ons in petto heeft. Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne jaarwisseling ondanks het feit dat het niet hetzelfde zal zijn als normaal. Mag 2021 een mooi jaar voor je worden! En natuurlijk zien we je ook volgend jaar hier graag weer terug.

Jennifer

Dit jaar was voor iedereen hectisch en daarom heb ik juist een toevluchtsoord gevonden in boeken. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel (60+) gelezen als 2020. Voornamelijk grijp ik dan naar fantasy, omdat je je dan pas echt in een andere wereld begeeft, maar ik merk ook dat ik boeken uitkies die lekker weglezen, niet te ingewikkeld want het echte leven is al ingewikkeld genoeg momenteel. Supergaaf om dan voor Geekish te mogen reviewen en ik hoop dat jullie in de toekomst ook weer van mijn artikelen kunnen genieten! Ondanks al het gedoe en de maatregelen, hoop ook ik dat je er met de feestdagen en in 2021 een mooi en geekish 😉 jaar van kunt maken. Groetjes, Jennifer.

Nora

Wat een jaar! In februari ging ik nog samen met Ingrid naar het concert van Mika, en terwijl we ons klaar maakten voor een nieuw bezoek aan Dutch Comic Con, ging alles op slot. Ik heb mijn collega’s na maart bijna alleen maar online gezien, heel gek. Lang leve WhatsApp, social media én Geekish! Net als Jennifer las ik nog nooit zó veel boeken. Normaal lees ik er rond de 30, nu las ik er meer dan 70, echt bizar! Hopelijk hou ik deze fantastische leesflow vast, want er komen zo veel toffe boeken aan in 2021. Over de bioscoop heb ik het maar niet, maar aan series geen gebrek. Persoonlijk kijk ik enorm uit naar alles wat er aan komt van Star Wars en Marvel, met bovenaan mijn lijstje zeker The Falcon & The Winter Soldier. Ik wens je een fijne jaarwisseling en een prachtig én geekish nieuwjaar. Tot 2021, hopelijk weet je ons dan ook weer te vinden!

Rosanne

2020 wat een jaar, ik had veel doelen en voornemens. Januari begon met een knaller en vijf gelezen boeken. In februari een laatste bezoek aan een fantasy fair, om daarna in maart te horen te krijgen dat alles op slot ging. Tot mijn verbazing was ik toch positief en vond ik het fijn dat ik meer tijd had om te lezen en aan mijn bookstagram te werken. In maart ben ik begonnen bij Geekish en de motivatie om te lezen begon toe te nemen. Ik heb een boekengroep opgericht en ook een aantal artikelen kunnen schrijven voor de blog met veel plezier! De drukte die zich daarna afspeelde en het afronden van mijn eerste jaar, zorgden ervoor dat de motivatie achteruit ging, maar ik heb dit jaar uiteindelijk toch mijn doel behaald van twintig boeken jeej! In 2021 ga ik het lezen en bloggen gewoon weer proberen op te pakken. Er komt genoeg moois aan en er zijn ook genoeg boeken waar ik naar uitkijk. Ondanks dat alles anders is wil ik iedereen een mooi en gelukkig 2021 wensen met veel positiviteit, hoop en popculture.

HAPPY GEEKISH NIEUWJAAR!

Een heel gelukkig Geekish nieuwjaar! Geeky goede voornemens

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.