Fantastic Stories Competition 2020: stem nu!

De maart-editie van Dutch Comic Con komt er weer aan, en net als voorgaande jaren is er ook nu weer een verhalenwedstrijd georganiseerd. De organisatie ligt in handen van DCC zelf, samen met de American Book Center en uitgeverij Zilverspoor. Schrijvers konden in december 2019 hun korte verhaal (max 2000 woorden) insturen. Het thema van dit jaar: games. Voor de derde editie van de Fantastic Stories Competition kwamen ruim zeventig verhalen binnen, en nu is de top 10 bekend!

Geekish.nl in de jury

Om tot de top 10 te komen voor de Fantastic Stories Competition, las de jury eerst alle verhalen. We zijn heel erg trots om te mogen zeggen dat Geekish.nl ook in deze jury zat! Het was een zeer lastige keuze want het niveau lag nog hoger dan vorige keer. De verhalen uit de top tien worden sowieso geprint als verhalenbundel op Betty the Bookmachine van de American Book Center. Daarnaast krijgt het winnende verhaal wel een extra toffe prijs: studenten van het Amsterdam Media College bewerken het winnende verhaal tot een echte animatiefilm. De animatie van wordt vertoond aan het publiek bij de uitreiking van de Fantastic Stories Competition op het Cosy Corner podium tijdens Heroes Dutch Comic Con in maart.

Top 10

Het werk van de jury zit er nu op. De winnaar van deze verhalenwedstrijd wordt bepaald door het publiek. Stemmen kan nu! Dit zijn de tien verhalen die nog kans maken op de winst:

Heb je de verhalen gelezen en wil je stemmen op jouw favoriet? Klik dan hier en stem! In maart weten we wie er wint, en krijgen we de animatie te zien. Wie zien we daar? Wij zijn natuurlijk van de partij!

Fantastic Stories Competition 2020: stem nu!

 

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.