De VakantieBieb is weer open voor zomer 2020!

Het is zomer, maar dagjes weg of op vakantie wordt moeilijk gemaakt door het coronavirus. Voor wie vakantie heeft kan het een beetje saai worden, zonder de afleiding van school of werk. Een boek lezen kan een oplossing zijn voor de verveling. Maar welk boek? En boeken kosten geld. Niet getreurd: de VakantieBieb is namelijk weer open!

De VakantieBieb

De VakantieBieb is weer open!

De VakantieBieb is een jaarlijks initiatief van de Bibliotheek. In de app zijn tientallen gratis e-boeken te lezen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een boek koopt, het niet leuk vindt en je geld verspild hebt. Voor iedereen staat er wel een leuk boek op. De VakantieBieb is namelijk echt voor jong en oud! De titels variëren van kinderboeken tot romans en thrillers. De herberg van Ivy Hill van Julie Klassen, De goede zoon van Rob van Essen, Het bloemenmeisje van Anya Nieuwierra en Duizend stukjes van jou van Claudia Gray staan onder andere op de lijst.

Luisterboeken

Wie niet van lezen houdt, maar wel op zoek is naar een leuke bezigheid, kan ook plezier halen uit de app. Er zijn namelijk ook een aantal luisterboeken te vinden. De collectie is een stuk kleiner dan de leesboeken, maar er staan zeker wel goede titels tussen. Zo is het Strandhuis van Suzanne Vermeer te beluisteren en De Vrouw van de Bankier van Cristina Alger ook.

Een abonnee van de bibliotheek hoef je niet te zijn. Vanaf vandaag tot en met 31 augustus is de VakantieBieb gratis te gebruiken. Na de zomer blijft de app actief, maar wordt het vereist om een abonnement te hebben op de Bibliotheek om hem te gebruiken. De boeken zijn te downloaden en zijn daarna te lezen of te beluisteren zonder internet verbinding. Ga je dit jaar toch nog ergens in Nederland op vakantie en kom je op een camping goede verbinding? Download je favoriete boeken vooraf en je kan een zomer vol leesplezier aangaan.

Laat een reactie achter

Cassandra

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.