Detective Pikachu schrijver wil een A Star Is Born film met Jigglypuff

Detective Pikachu is net uit in de bioscoop, maar doet het al erg goed. Onze recensie volgt zo snel mogelijk. De schrijvers van de film zijn nog niet bezig met spin-offs, al opperden ze wel al het idee voor een A Star Is Bornachtige film met in de hoofdrol Jigglypuff. Oren Uziel zal het tweede deel van Detective Pikachu schrijven, dus zijn schrijvers Dan Hernandez en Benji Samit beschikbaar om zo’n spin-off wellicht realiteit te maken.

Jigglypuff is natuurlijk een iconische Pokémon. De roze balloon stond er om bekend met zijn zangkunsten de helden in de Pokémon anime in slaap te sussen. Boos omdat niemand naar zijn lied luisterde, tekende hij iedereen onder met een zwarte markeerstift. Het is dan ook niet zo gek dat de screenwriters deze onbegrepen ster een eigen film willen geven.

In een recent interview vertelden de schrijvers over Rhyme City en alle aspecten van de stad en de wereld die ze nog niet hebben kunnen ontdekken. Nadat er specifiek gevraagd werd welk verhaal ze nog wilden vertellen, zei Hernandez dat hij wel een American Idol of Eurovisie-achtig verhaal voor zich zag. Hij zei: “Ik ben wel geïnteresseerd in Jigglypuffs zangcarrière.”

Het punt dat dit echter niet realistisch was omdat Jigglypuff iedereen in slaap zingt kwam ook ten sprake. De schrijvers zagen dat echter als ideaal conflict. “We houden van Jigglypuff. Ik vind de rare Pokémon leuk die echt iets wil, maar gewoon vanwege hun natuur kan Jigglypuff dat nooit bereiken.” Uiteindelijk noemde hij de film Jigglypuff: A Star Is Born.

Meer Pokémon films in de maak

Als Lady Gaga de rol van Jigglypuff op zich neemt dan zal het zeker een enorme hit worden. Toch zijn er nog een aantal andere Pokémon films in de maak. Zo krijgen we sowieso een Detective Pikachu 2 en wordt er al gesproken over een mogelijke Pokémon Cinematic Universe. Als allereerste zou het natuurlijk logisch zijn dat Mewtwo dan een solofilm krijgt, aangezien hij ook veel screentijd heeft in de Detective Pikachu film. Toch is er verder nog niets officieel bekend gemaakt over mogelijke spin-offs. Na het succes van Detective Pikachu is het echter een kwestie van tijd voordat er meerdere Pokémon films in de bioscoop verschijnen.

Wij verwachten maandag onze recensie van de film op de site te hebben staan. Heb jij de film al gezien? Wat vond je er van?

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.