Jon Snow biedt excuses aan voor seizoen 8

Jon Snow heeft zijn excuses aangeboden voor seizoen 8 van Game of Thrones. Althans, dat doet hij in een hilarische video gemaakt door fans. Game of Thrones, gebaseerd op de A Song Of Ice And Fire boeken van George RR Martin, kwam uit in 2011 en werd een enorm succes. De serie eindigde dit jaar. Ondanks de populariteit van de serie waren veel fans teleurgesteld in het einde. Vanaf het begin af aan waren er al klachten over het seizoen. Daarbij kunnen we de achtergebleven koffiebeker natuurlijk niet vergeten. Er waren zelfs fans die een petitie hadden gestart met de eis dat seizoen 8 opnieuw gemaakt moest worden.

De video

Het kanaal Eating Things op Youtube plaatste de video waarin een belangrijke scène uit seizoen 8 aangepast werd. Na The Battle of Winterfell werden de gestorven personages herinnerd door degenen die het hadden overleefd. Jon houdt een emotionele speech. In de fan video gaat de speech toch iets anders. Jon zegt dat het hen spijt dat ze onze tijd hebben verspild. De speech gaat verder en vergelijkt het einde van Game of Thrones met het einde van Lost. Daarnaast is er uiteraard een referentie naar de beruchte koffiebeker.

Ondanks het feit dat het laatste seizoen niet in de smaak viel, komt er nog geen einde aan Westeros. Er zijn een aantal prequels in ontwikkeling, waarvan er een al in een vergevorderd stadium is. Deze serie gaat nu nog door het leven als Bloodmoon. Naomi Watts is een van de sterren van de prequel.

Ondanks het feit dat dit seizoen tegenviel, hebben we er wel iets goed aan over gehouden. Er zijn namelijk genoeg memes te vinden over de serie. Een goede parodie zoals die hierboven is natuurlijk ook niet mis. Zo kunnen we ten minste nog een beetje lachen ondanks de teleurstelling.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.