Mena Massoud as the street rat with a heart of gold, Aladdin, and Will Smith as the larger-than-life Genie in Disney’s ALADDIN, directed by Guy Ritchie.

Exclusieve beelden van de Aladdin live-action film

Volgend jaar is het live-action galore. Disney zorgt ervoor dat we genoeg hebben om voor naar de bioscoop te gaan, want onder andere Dumbo, The Lion King en Aladdin zullen in live-action vorm in de bioscoop verschijnen. Behalve een teaser trailer hebben we nog weinig kunnen zien wat betreft Guy Ritchie’s verfilming van Aladdin. Entertainment Weekly Daar is nu verandering in gekomen. Het Amerikaanse tijdschrift heeft exclusieve beelden van Aladdin, Princess Jasmine en Will Smith als de Genie. En vooral die laatste doet nogal wat stof opwaaien.

Niet meer zo blauw

Exclusieve beelden van de Aladdin live-action film

De cover laat ons onmiddelijk zien dat vooral de geest niet meer blauw is. We hadden verwacht dat er wat betreft Genie wel wat CGI aan te pas zou komen om hem op doch realistische manier op de animatie versie te laten lijken. Will Smith liet op Instagram weten dat hij in de film toch blauw zal zijn. Naomi Scott ziet er prachtig uit als Princess Jasmine. Er was nogal wat controverse over haar casting. Het liefst had het publiek gezien dat er ook daadwerkelijk een Arabische actice zou worden gecast in de rol. Hoewel Scott half Indiaas is, werd er toch bezwaar gemaakt. Mena Massoud speelt de rol van Aladdin en hoewel hij er prima uitziet als de titelheld, vragen wij ons oprecht af wie er een gestreept pak met lange mouwen aantrekt in de woestijn. Niet dat we er ooit geweest zijn, maar toch.

Foto: Entertainment Weekly

Nederlands tintje

De live action versie van Aladdin zal ook een Nederlands tintje krijgen. Acteur Marwan Kenzari zal de rol van Jafar op zich nemen. De acteur werd in Nederland bekend om rollen in Penoza en Flikken Maastricht. Internationaal was hij het meest recent nog te zien in Murder On The Orient Express. Iets waar we als Nederlanders natuurlijk trots op kunnen zijn! Er is een foto naar buiten gebracht waarop de look van Jafar te zien is. Wij kunnen niet wachten om Kenzari in actie te zien.

 

Wat vind jij van de eerste beelden van Aladdin? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.