Deze Netflix Originals komen er in 2020

Het nieuwe jaar is begonnen en dit betekent dat er ook nieuwe films aan gaan komen! Dit keer geen Marvel of andere Disneyfilms. Nope, vandaag gaan we kijken naar welke Netflix Originals de komende maanden gaan verschijnen. Natuurlijk geven we ook een korte beschrijving van iedere film, want dan weet je waar je naar uit moet kijken.

The Old Guard

Charlize Theron en Kiki Layne leiden een verborgen groep van onsterfelijke huurlingen die moeten vechten om hun team samen te houden nadat ze achter het bestaan komen van een groep nieuwe onsterfelijken met buitengewone krachten. Ook onze eigen Marwan Kenzari speelt een rol in deze film.

Miss Americana

Een documentaire over popster Taylor Swift. De film volgt een van de meest iconische artiesten van onze tijd terwijl ze leert om niet alleen haar rol als singer-songwriter en performer te omarmen, maar ook die van een vrouw die haar stem duidelijk laat horen.

Mank

Een film van regisseur David Fincher. De film gaat over het schrijven van Citizen Kane. Gary Oldman, Amanda Seyfried, Charles Dance en Lily Collins spelen de hoofdrollen.

Uncorked

Elijah (Mamoudou Athie) moet zijn droom om een meester sommelier te worden balanceren met de verwachtingen van zijn vader. Hij wil namelijk dat Elijah het familierestaurant in Memphis over neemt.

Rebecca

Verfilming van het boek van Daphne du Maurier (die ook al verfilmd werd in 1940 door Hitchcock). Het verhaal gaat over een pas getrouwde vrouw (Lilly James) die in gevecht is met de schaduw van de dode eerste vrouw van haar man; de mysterieuze Rebecca.

Hillbilly Elegy

Regisseur Ron Howard verfilmd de memoir van J.D. Vance. Het is een moderne onderzoeking van de Amerikaanse droom en gaat over drie generaties van een Appalachian familie. Amy Adams, Glenn Close en Gabriel Basso vertolken de hoofdrollen.

Da 5 Bloods

Een nieuwe Spike Lee film over vier Afrikaans-Amerikaanse dierenartsen die terugkeren naar Vietnam, op zoek naar het lichaam van hun gevallen leider en de belofte van een verborgen schat. Chadwick Boseman, Paul Walter Hauser, Norm Lewis, Delroy Lindo en Jonathan Majors spelen de hoofdrollen.

The Boys in the Band

Geproduceerd door Ryan Murphy. De film gaat over een groep van homoseksuele vrienden die samenkomen op een verjaardagsfeest. Als de huisgenoot van de gastheer langskomt zonder uitnodiging, eindigt de avond anders dan verwacht.

To all the boys I’ve loved before: P.S. I Still Love You

Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noa Centineo) hebben hun relatiestatus veranderd van net-als-of naar echt. Maar dan komt een andere ontvanger van een van de liefdesbrieven van Lara (Jordan Fisher) in de picture om de boel op z’n kop te zetten.

Eurovision

Als de aspirant muzikanten Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) worden uitgenodigd om uit te komen voor hun land in de grootste zangwedstrijd van de wereld, krijgen ze eindelijk de kans om te laten zien dat iedere droom het waard is om voor te vechten.

I’m Thinking Of Ending Things

Een road trip verandert in een mix van voelbare spanning, psychologische zwakheid en pure terreur.

All The Bright Places

Deze Netflix Originals komen er in 2020

Gebaseerd op het boek van Jennifer Niven. Het vertelt het verhaal van Violet Markey (Elle Fanning) en Theodore Finch (Justice Smith) die elkaar ontmoeten en elkaars leven voor altijd veranderen.

The Last Thing He Wanted

Anne Hathaway speelt een journalist die de draad van haar eigen verhaal kwijtraakt als ze het onwillige onderwerp wordt van het verhaal waar ze over schrijft.

A Fall From Grace

Grace (Crystal Fox), een ontmoedigde vrouw die weer in de liefde gelooft door een nieuwe romance, ontdekt dat haar relatie vol geheimen zit. Haar gevoelige kant veranderd dan ook snel in gewelddadig.

Tigertail

Deze film van regisseur Alan Yang vertelt het verhaal van een Taiwanese fabrieksmedewerker die zijn thuisland verlaat om een nieuw leven op te bouwen in Amerika. Hij worstelt hier om zijn plek te vinden, terwijl hij probeert om tijd vrij te maken voor zijn gezin en zijn nieuwe verantwoordelijkheden.

The Willoughbys

Ze zijn er van overtuigd dat ze zichzelf beter op kunnen voeden, dus de Willoughby kinderen verzinnen een plan om hun ouders op vakantie te sturen. De kinderen gaan dan op avontuur om de echte betekenis van familie te ontdekken.

The Half Of It

De verlegen, goede student Ellie wordt ingehuurd door de lieve maar ongeleerde Paul die hulp nodig heeft om het meest populaire meisje te versieren. Maar hun nieuwe en onwaarschijnlijke vriendschap wordt lastig als Ellie ontdekt dat ze gevoelens heeft voor hetzelfde meisje.

Dick Johnson is Dead

Regisseur Kirsten Johnson zoekt een manier om haar 86-jarige vader voor altijd levend te houden door het in beeld brengen van fantasieën over de dood. Samen confronteren vader en dochter hetgeen wat ons allemaal te wachten staat.

The Kissing Booth 2

Deze Netflix Originals komen er in 2020

Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) hadden de meest romantische zomer ooit, maar als hij vertrekt naar Harvard moet Elle een lange afstandsrelatie onderhouden, zich aanmelden voor college en een nieuwe vriendschap onderhouden met haar nieuwe klasgenoot Marco (Taylor Perez).

The Platform

In een toekomstige dystopie worden gevangenen in verticaal op-elkaar-gestapelde cellen gehuisvest terwijl ze hongerig toekijken als eten van bovenaf naar beneden komt. Degenen die het hoogste in rang staan krijgen te eten, maar de lagere rang wordt uitgehongerd en geradicaliseerd.

Crip Camp

Niet ver weg van Woodstock in de jaren 70 ontketende zich een revolutie in een gammel zomerkamp voor tieners met een handicap. Hun leven werd getransformeerd en er ontstond een nieuwe beweging.

Spenser Confidential

Mark Wahlberg speelt een voormalig politieagent genaamd Spenser, die samen gaat wonen met Hawk (Winston Duke), een aspirant MMA vechter. De twee vormen een team om een dubbele moord op te lossen.

Sergio

Het is de chaotische nasleep van de US invasie in Irak. Het leven van de top UN diplomaat Sergio Vieira de Mello is in gevaar gedurende de meest verradelijke missie van zijn carrière.

Over The Moon

Animatie. Een muzikaal avontuur over een meisje die een raket bouwt om naar de maan te reizen om aan haar vader te bewijzen dat de legendarische Maan godin echt bestaat.

Coffee & Kareem

Een politieagent uit Detroit moet samenwerken met de 11-jarige zoon van zijn vriendin om zijn naam te zuiveren en de stad te ontdoen van een meedogenloze crimineel.

The Prom

Deze Netflix Originals komen er in 2020

Het verhaal draait om een lesbisch meisje die niet naar het grote bal mag met haar vriendin. Dit zorgt ervoor dat een excentrieke groep uit Broadway naar het kleine dorp komen om terug te vechten. Met Meryl Streep, James Cordon en Nicole Kidman.

Out of the Fire

Tyler Rake (Chris Hemsworth) is een huurling die niets te verliezen heeft als hij wordt ingehuurd om de zoon van een internationale crimineel te redden.

Lost Girls

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Doordat de politie niet ingrijpt gaat Mari Gilbert (Amy Ryan) zelf op onderzoek uit om erachter te komen waarom haar dochter vermist is. Haar zoektocht zorgt er voor dat ze stuit op meerdere slachtoffers, allemaal sekswerkers.

Jingle Jangle

Een muzikaal verhaal over een strijdende speelgoedmaker, zijn kleindochters en een magische uitvinding.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.