Deadpool 2 bevatte grote X-Men: Dark Phoenix spoiler

Als je X-Men: Dark Phoenix nog niet hebt gezien, klik snel weg. In dit artikel staan grote spoilers over de nieuwe X-Men film.

In Dark Phoenix stierven twee bekende X-Men, namelijk Mystique (Jennifer Lawrence) en Jean Grey (Sophie Turner). Oplettende kijkers van Deadpool 2 hadden deze uitkomst al kunnen voorspellen.

X-Men: Dark Phoenix is de tweede keer dat FOX probeerde om de populaire Dark Phoenix saga naar het grote scherm te brengen. Helaas waren zowel recensenten als het publiek niet echt onder de indruk van de film. De film heeft veel slechte recensies en doet het niet heel goed in de box office.

Dark Phoenix was bedoeld om de X-Men film saga tot een einde te brengen. Daar hoort ook Deadpool 2 bij. In Deadpool 2 zat er een Easter Egg waaruit je had kunnen opmaken wat er zou gebeuren in Dark Phoenix.

In de film is Wade Wilson (Ryan Reynolds) nog steeds in rouw om zijn vriendin Vanessa. Hij verhuist naar de X-Mansion in de hoop zich bij de X-Men te voegen. Terwijl hij daar rondloopt vraagt hij aan Colossus waarom alle bekende mutanten niet te zien zijn. Hij merkt op dat het waarschijnlijk komt door het lage budget van de film, waardoor ze zich geen grote namen konden veroorloven. Terwijl Wade aan het klagen is, zien we achter hem een open deur. In de kamer zijn de Dark Phoenix X-Men een vergadering aan het houden.

Wat opvalt is dat alle bekende X-Men aanwezig zijn, op Mystique en Jean Grey na.

Hoe hebben ze het gedaan?

Volgens de Deadpool 2 regisseur David Leitch stond deze scène altijd al in het script. Ze wisten echter niet goed hoe ze alles rond moesten krijgen, aangezien Deadpool vooral in Vancouver gefilmd werd en Dark Phoenix in Montreal. Gelukkig waren ze op hetzelfde moment aan het filmen, dus kon Leitch de scène filmen met Deadpool, deze naar de productie van Dark Phoenix sturen, waarna ze de X-Men in de scène konden verwerken.

Op het moment dat Deadpool 2 uit kwam zei Leitch dat het door Turners agenda kwam dat ze niet in de scène te zien was. Waarschijnlijk wilde hij echter gewoon een spoiler verbergen. Aan de kostuums te zien werd het toch gefilmd aan het einde van Dark Phoenix, dus Lawrence en Turner waren toch niet op de set aanwezig.

Heb jij Dark Phoenix al gezien? Wat vond je er van?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.