De Scarlet Witch TV-serie heeft een titel

Zoals we al eerder schreven is Disney bezig met het maken van spin-off series over een aantal karakters uit de MCU. Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen, is er daar een van. Hoewel er lange tijd weinig bekend was over de serie, is er nu eindelijk een titel. De serie gaat Vision and the Scarlet Witch heten en zal bestaan uit zes tot acht afleveringen. De serie is straks exclusief te zien op de Disney Plus streaming dienst. Naast Olsen keert ook Paul Bettany weer terug naar zijn rol als Vision.

Hoewel we graag een serie hadden gezien waarin Scarlet Witch centraal stond, is het natuurlijk begrijpelijk dat Vision een grote rol speelt. De twee zijn een van de bekendste koppels in de MCU en ook eentje die een grote rol speelt in de comics en in Avengers: Infinity War. De relatie tussen de twee is altijd al roerig geweest. Vision worstelt met emoties en Scarlet Witch is mentaal niet altijd even stabiel. Het gaat dus interessant zijn om te zien hoe de makers de relatie naar het kleine scherm vertalen. Een serie is een uitgelezen kans om juist die relatie te verdiepen. In een film als Infinity War is daar natuurlijk geen tijd voor met alle karakters die screentime eisen.

De Scarlet Witch tv-serie heeft een titel

Vision en Scarlet Witch in de comics

De titel refereert naar een comics mini-serie die uitgebracht werd in 1982. Bill Mantlo schreef de vierdelige serie genaamd Vision and the Scarlet Witch en noemde hen “het vreemdste getrouwde koppel in de wereld.” Er gebeurden ook veel vreemde dingen in de serie. Een van de belangrijkste dingen uit de serie was het feit dat Wanda er achter kwam dat ze de dochter was van Magneto. Drie jaar later kwam er nog een comics-serie met dezelfde naam. Hierin verlieten Vision en Scarlet Witch de Avengers, nadat het brein van Vision werd aangetast door zijn maker Ultron. Nadat de regering van de Verenigde Staten weigerde om Vision te vertrouwen, haalde Wanda hem weg bij Project PEGASUS en besloten ze om samen onafhankelijk van anderen verder te gaan.

Er is verder nog weinig bekend over de toekomst van de Marvel Cinematic Universe. Volgend jaar zal fase 3 van de MCU ten einde komen. Fase 4 belooft in ieder geval heel anders te gaan worden. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.