De rol van Jude Law in Captain Marvel is gelekt

Voordat je verder leest, realiseer je dan dat er mogelijke spoilers komen voor de film Captain Marvel. Mocht je nog niets willen weten, lees dan vooral niet verder.

Vanaf het eerste moment dat Jude Law in de trailer van Captain Marvel verscheen, speculeerden fans er lustig op los. Fans gingen er vanuit dat de Crimes Of Grindelwald-acteur de machtige Mar-Vell zou gaan spelen tegenover Brie Larsons Captain Marvel. Nu de release van de film niet meer zo heel erg ver weg is, komen we steeds meer te weten. Zo ook dat we er waarschijnlijk helemaal naast zaten wat betreft Jude Law.

Een andere theorie was dat Law Yon-Rogg zou spelen, een Kree militaire commandant die de aarde in de gaten moet houden. Uiteindelijk wordt hij echter een gevaarlijke tegenstander van Carol Danvers en is hij ook degene die ervoor gezorgd heeft dat ze haar cosmische krachten kreeg.

De studio houdt de lippen nog stijf op elkaar met betrekking tot de rol die Law gaat spelen. Dat heeft echter niet voorkomen dat er al dingen zijn gaan lekken. Een aantal van de Funko Pops! van de Captain Marvel serie zijn gelekt op Reddit. Alles wijst er op dat hij toch Yon-Rogg tot leven gaat brengen.

De rol van Jude Law in Captain Marvel is gelekt

Nadat de lek plaatsvond, bracht de studio de Funko Pop! serie ook naar buiten. Een grappig detail is dat de Funko van Yon-Rogg hernoemd is naar Star Commander. Helaas voor Marvel is de aap nu uit de mouw. De afgelopen tijd heeft Marvel zijn best gedaan om Laws personage neer te zetten als een vriendelijke bondgenoot van Captain Marvel. Law zei zelf het volgende over zijn personage in een interview:

“He is driven by a belief in the divine leadership of the Kree people. So he’s almost a devout warrior – unquestioning, conservative, but inspirational.”

Het lijkt erop dat er toch iets meer gaande is met zijn personage dan dat we tot nu toe dachten.

Captain Marvel komt op 6 maart 2019 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.