De Dolittle trailer met Robert Downey Jr. staat online

Robert Downey Jr. kan in onze ogen weinig verkeerds doen. Al ver voordat hij iedereens harten stal als Tony Stark was hij een van onze favoriete acteurs. Maar nu Iron Man de MCU heeft verlaten, kan Downey Jr. weer zijn lol op met andere films. Dolittle, ja dezelfde Dolittle als die van Eddie Murphy, is de eerste niet-MCU film waar de acteur in speelt, na The Judge uit 2014. Blijkbaar heeft Universal $175 miljoen dollar uitgetrokken in de hoop dat Dolittle een succes wordt. Downey’s sterrenstatus zou daar natuurlijk bij moeten helpen. Helaas zijn er al problemen aan de horizon. De film was namelijk al uitgesteld van april 2019 naar januari 2020. Dat is nooit een goed teken, maar wellicht dat dat kwam door Avengers Endgame.

Recentelijk werden er wel nog reshoots gedaan. Na het zien van een vroege versie van de film, besloten de producers dat reshoots nodig waren omdat er problemen waren met de visuele effecten en de humor. Vandaar dat er werd besloten om nieuw materiaal aan de film toe te voegen. Dit wil niet per definitie zeggen dat een film slecht is. Zo waren er ook reshoots voor bijvoorbeeld Spider-Man: Far From Home.

De Dolittle trailer

Dolittle is gebaseerd op de kinderboeken die zijn geschreven door Hugh Lofting. In het verleden zijn er al eerdere versies van de befaamde dokter geweest, onder andere gespeeld door Tim Curry, Rex Harrison en Eddie Murphy. Die laatste wordt gezien als de beste Dr. Doolittle tot nu toe, maar wellicht weet Robert Downey Jr. daar verandering in te brengen. Er is een grote cast van bekende sterren opgetrommeld om de stemmen van de dieren gestalte te geven. Onder andere Rami Malek, Emma Thompson, Michael Sheen, Selena Gomez, Octavia Spencer, Antonio Banderas, John Cena, Marion Cotillard, en Tom Holland zullen in de film te horen zijn.

Kijk jij uit naar Dolittle na het zien van de trailer?

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.