Christian Bale in onderhandeling voor rol in Thor 4

Oscar-winnaar Christian Bale is in onderhandeling om deel uit te gaan maken van de Thor 4 cast. Bale is natuurlijk geen vreemde als het op comic book verfilmingen aan komt. Hij vertolkte van 2005 tot 2012 de rol van Batman in Christopher Nolans The Dark Knight trilogie. Hoewel Bale heel af en toe in big-budget films verscheen (zoals Terminator Salvation), bleef hij vooral bij zulke grote films uit de buurt. Dat heeft hem goed gedaan, aangezien hij voor American Hustle, The Big Short en Vice een Academy Award nominatie kreeg.

Toevallig werd de MCU groot in het jaar dat de reis van Bale als Batman ten einde kwam. Dit kwam door het enorme succes van The Avengers. Sinds dat moment blijft de MCU groeien. Fase 4 komt er eindelijk aan en een van de projecten waar het meeste naar uitgekeken wordt is Thor: Love and Thunder. Taika Waititi zal de film gaan regisseren, nadat zijn Thor Ragnarok een enorm succes was. Er zijn al veel sterren die in de film zullen verschijnen. Chris Hemsworth en Tessa Thompson keren terug en ook Nathalie Portman zal weer van de partij zijn. De kans is aannemelijk dat ook Bale snel aan dat lijstje kan worden toegevoegd.

Rol onbekend

Volgens Collider is het nog niet bekend voor welke rol Bale in gesprek is. Het plan is in ieder geval dat de productie van de film deze zomer begint in Australië. Momenteel heeft de film een release datum in november 2021. Dat betekent dat het de vierde MCU film is die dat jaar uit zal komen.

In de tussentijd blijft Bale hits scoren. Meest recentelijk kreeg hij nog goede recensies voor zijn rol als Ken Miles in Le Mans ’66. Het is echter niet gek dat hij weer wil verschijnen in grote Hollywood franchises. Eerder nog was hij in gesprek voor een rol in Solo: A Star Wars Story, maar dat werd toch niets. Toch zal Disney de acteur waarschijnlijk weten te strikken. Naar verluid is Bale vooral geïnteresseerd in het werken met Waititi, die met zijn unieke werk Thor weer een populair personage wist te maken. Waititi is in de laatste jaren een van de meest unieke filmmakers in Hollywood gebleken. Hij is een meester in films die zowel vrolijkheid als verdriet uitdragen. Zijn meest recente film Jojo Rabbit is daar een goed voorbeeld van.

Waititi staat wel bekend om zijn humor terwijl Bale niet echt bekend staat als grappenmaker. Wellicht kunnen we een geheel nieuwe kant van Bale ontdekken, mocht het allemaal door gaan.

Zou jij Christian Bale graag in de nieuwe Thor willen zien?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.