Disney+ komt als eerste naar Nederland

Goed nieuws voor Disney fans. Nog voordat de Verenigde Staten gebruik mogen maken van de Disney+ diensten, zal de service als allereerste gelanceerd worden in Nederland. Volgens de site The Information wil de mediagigant de service hier uittesten, om ervoor te zorgen dat de dienst technisch gezien goed in elkaar steekt. Al sinds november is er een pagina in de lucht waarop mensen zich kunnen aanmelden om op de hoogte gehouden te worden.

Disney is van plan om volgende maand meer informatie te verschaffen over de streamingdienst. We krijgen dan ook de eerste preview van hoe het er allemaal uit gaat zien. Wat al wel bekend is, is dat de dienst goedkoper zal zijn dan Netflix.

Alle Disneyfilms verdwijnen van Netflix

Eerder al wisten we te melden dat Disney verschillende series gaat maken die exclusief te zien zullen zijn op de dienst. Daarbij zitten sowieso drie Marvel tv-series. Zo keert Tom Hiddleston (waarschijnlijk) terug naar de rol van Loki. Elizabeth Olsen krijgt een eigen serie over de Scarlet Witch, en Sebastian Stan en Anthonie Mackie krijgen een serie over Bucky en Falcon. Over deze Marvel series is verder nog vrijwel niets bekend. Een releasedatum is er nog helemaal niet. Verder zullen er ook diverse Star Wars series te zien zijn, met als eerste titel The Mandalorian.

Langzaam maar zeker verdwijnen ook alle Disneyfilms van Netflix. Disney wil uiteraard zijn eigen films exclusief op Disney+ hebben staan. Het zal nog de vraag zijn in hoeverre de nieuwe Disney streamingservice het waard gaat zijn. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

Ga jij Disney+ uitproberen? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.