Pokémon GO Gen 4: De nieuwe evoluties zijn er

Een tijdje geleden schreven we al over gen 4 in Pokémon GO. We maakten toen een lijstje waarin we de tien beste Pokémon van deze generatie onder de loep namen. Nu is het eindelijk zo ver. Niantic introduceerde de Sinnoh Stone. Hoewel het nog niet bekend is hoe je powerhouse Mamoswine kunt krijgen, is de Sinnoh Stone handig voor heel erg veel evoluties.

Hoe krijg je de Sinnoh Stone?

Vooralsnog is er maar één manier om de steen te krijgen. Je moet je field research week afmaken. Op dag zeven krijg je de Sinnoh stone als reward voor je inzet.Waarschijnlijk zullen er in de toekomst nog meer mogelijkheden komen om de Sinnoh Stone te krijgen, maar voor nu is dit de enige manier. Dat betekent dus dat je goed moet nadenken welke Pokémon je graag wilt hebben. Je kunt er ten slotte maar 1 per week evolueren.

Welke evoluties zijn er mogelijk?

Let op. Naast de Sinnoh Stone heb je voor iedere evolutie 100 candies nodig. Er komt ook een nieuw event aan waarbij Pokémon als Rhydon, Magby en Elekid in 2 km eieren te vinden zullen zijn. Dat kan het candy grinding proces alleen maar versnellen.

Dit zijn de Pokémon die nu verkrijgbaar zijn:

Rhydon -> Rhyperior

Magmar -> Magmortar

Electabuzz -> Electivire

Misdreavus -> Mismagius

Gligar -> Gliscor

Porygon2 -> PorygonZ

Murkrow -> Honchkrow

Sneasel -> Weavile

Roselia -> Roserade

Togetic -> Togekiss

Dusclops -> Dusknoir

Er blijven dan nog een aantal Pokémon over die nog niet geëvolueerd kunnen worden. Zo kun je Eevee nog niet evolueren in Leafeon of Glaceon. Verder moet je nog wachten op de evoluties van Aipom, Nosepass, Lickitung, Magneton, Tangela, Yanma en Piloswine. Verder kun je Kirlia nog niet in Gallade evolueren en Snorunt nog niet in Froslass.

Welke Pokémon ga jij als eerste evolueren? Laat het ons weten!

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.