Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Het is bijna niet voor te stellen dat iemand anders dan Hugh Jackman de rol van de populaire mutant Wolverine op zich neemt. Toch is er de kans dat Disney op zoek gaat naar een nieuwe acteur om de rol over te nemen. Jackman heeft afscheid genomen van Wolverine in de fantastische film Logan, en nu Disney de rechten van de X-Men terug krijgt is er eindelijk ruimte om de bekende personages te introduceren in de MCU. Maar wie zou het beste in de voetsporen van Jackman kunnen treden? Wij hebben een aantal suggesties.

Zac Efron

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Efron werd bekend door zijn rol als Troy Bolton in High School Musical. Na die tijd heeft hij zich echter geprofileerd als een veelzijdig acteur, ook al is zijn filmografie niet enkel gevuld met geslaagde films. Efron heeft in ieder geval de fysieke kwaliteiten van Wolverine. Hij is ook nog jong genoeg om een tijdje mee te kunnen.

Tom Hardy

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Tom Hardy zit al soort van in de Marvel Universe met zijn rol als Eddie Brock in Venom. Toch zou Hardy een goede keuze zijn. Hij heeft bewezen dat hij een actiefilm kan dragen, maar dat hij ook de dramatische rollen aan kan. Het zal onwaarschijnlijk zijn maar toch een goede optie.

Luke Evans

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Luke Evans is een prima acteur die in veel grote films heeft gespeeld, maar nog niet dé rol heeft weten te bemachtigen. Hij heeft zelfs al eens de stem van Wolverine ingesproken in een aflevering van Robot Chicken. Een match made in heaven?

Charlie Hunnam

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Charlie’s naam wordt al veel genoemd als we het hebben over de nieuwe Wolverine. Nu Sons Of Anarchy aan zijn einde is gekomen, heeft Hunnam in ieder geval de tijd. Hij heeft nog geen rol weten te bemachtigen waarmee hij in de schijnwerpers blijft staan. Wat dat betreft zou de rol van Wolverine natuurlijk ideaal zijn. Hij heeft ook al bewezen dat hij de rol van de held kan spelen (Arthur: Legend Of The Sword) en zijn rol als Jax Teller in Sons Of Anarchy laat zien dat hij ook een dodelijk personage weet te vertolken. Daarnaast heeft hij al ervaring met blockbusters. Hij hoeft alleen nog maar zijn haren donker te verven en klaar is Charlie.

Dafne Keen

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Dafne Keen speelde X-23 in Logan. Al sinds Jackman aankondigde klaar te zijn met de rol, waren er geruchten dat X-23 de rol van Wolverine ging vervullen in toekomstige X-Men films. Het zou een goede oplossing zijn. Het is een nieuw personage, dat toch al bekend is bij het publiek. Zo voorkom je de hele ‘Hugh Jackman was beter’ discussie. Daarnaast is Dafne pas dertien, dus heeft Marvel tijd genoeg om haar te introduceren en kan ze de rol jarenlang blijven spelen. Het zal niet hetzelfde zijn, maar wel een optie om open te houden.

Hugh Jackman

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Hij was er echt klaar mee, zei hij. Logan was de laatste keer dat hij de rol zou spelen. Toen zei hij ineens dat hij de rol wel zou willen spelen als het personage in de MCU terecht zou komen. Nu dat echt gaat gebeuren, zei hij tóch weer klaar te zijn met het personage.

Nu zijn er weer geruchten dat Jackman de klauwen weer op gaat pakken. Sebastian Stan, die Bucky Barnes speelt in de MCU, zei dat hij in een recent gesprek met Jackman gevraagd heeft of hij hem binnenkort zou zien. Naar verluid vertelde Jackman hem ‘een aantal dingen’, waar Stan verder niets over zei. Hij zou namelijk in de problemen kunnen komen als hij dat wel zou doen. Is er dan toch nog hoop voor een terugkeer van Jackman?

 

Wie zou jij in de rol van Wolverine willen zien?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.