The New Mutants komt toch uit in de bioscoop

Disney heeft op CinemaCon 2019 aangekondigd dat de X-Men film The New Mutants toch een bioscooprelease krijgt dit jaar.

Tijdens Disneys presentatie, onthulde Disney baas Alan Horn dat de film toch in de bioscopen uit zal komen dit jaar. Eerder werd er verwacht dat de film meteen zou worden uitgebracht op een streamingdienst. De film is namelijk nog gemaakt door 21st Century Fox toen de studio nog niet in handen was van Disney. Aangezien Disney met een schone lei wil beginnen met betrekking tot de Marvel personages die in handen waren van Fox, werd er lange tijd gedacht dat Dark Phoenix de laatste X-Men film in de huidige bezetting zou worden die een bioscooprelease kon verwachten.

De laatste officiële releasedatum die naar buiten is gebracht was 2 augustus 2019. Het is zeer onwaarschijnlijk dat die datum behouden blijft, ook gezien het feit dat we nog maar weinig van de film zelf hebben gezien. In een eerdere verklaring gaf actrice Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane) ook al aan geen idee te hebben wat er nu allemaal aan de hand is met The New Mutants.

In oktober 2017 kwam er een korte trailer uit van de film. Vervolgens kwam in december van dat jaar bracht Fox een poster uit. Daarop stond dat de film gepland stond voor april 2018. Nadat de release was uitgesteld naar februari 2019, werd de film nogmaals uitgesteld naar 2 augustus 2019. Wanneer we de film nu kunnen verwachten werd echter niet duidelijk.

Bekijk de trailer van The New Mutants hieronder. Kijk jij uit naar deze film?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.