Begin het nieuwe jaar met een lach dankzij deze komedietips

HAPPY NEW YEAR! Hoewel vandaag een officiële feestdag is, is er weinig feestelijks aan 1 januari. Het is de maandag van het jaar. Wij van team Geekish vinden 31 december een stuk leuker. Hoewel, het eerste gedeelte van 1 januari is natuurlijk super. Het gaat pas mis als je wakker wordt in het nieuwe jaar. Moe, brak, misschien wel met een kater. Daarom geven wij je deze komedietips. Met deze tips begin je het nieuwe jaar met een lach. Extra fijn: je hoeft bij deze series en films niet na te denken, én ze staan allemaal op Netflix.

The Good Place

Begin het nieuwe jaar met een lach dankzij deze komedietips the good place

Als je nog niet aan deze serie bent begonnen, maak daar dan maar meteen je eerste goede voornemen van. Vooral het eerste seizoen van The Good Place is fenomenaal. Er zit zelfs een MEGA plottwist in, die je hopelijk nog nergens hebt gelezen als je nog geen aflevering hebt gezien. De serie heeft alles wat je nodig hebt om 1 januari door te komen: venijnige humor, fantastische personages, een bizar goede cast en een goed verhaal.

De volgende seizoenen zijn ietsje minder sterk, maar binge het vooral verder want het wordt nergens slecht. The Good Place is een eufemisme voor de hemel, en de hoofdpersonages zijn allemaal dood en terecht gekomen op deze fijne plek. Het klinkt allemaal erg vaag en dat is het misschien ook met vlagen, maar dit is weer eens wat anders dan een komedie over een vriendengroep. Kijken! Je jaar start er gegarandeerd goed mee en je scoort karmapunten om zelf ooit in de Good Place te eindigen.

Modern Family

Begin het nieuwe jaar met een lach dankzij deze komedietips Modern Family

Deze serie bevindt zich momenteel in zijn tiende seizoen in Amerika. Op Netflix kun je de eerste zeven seizoenen zien: genoeg om je Nieuwjaarsdag mee te vermaken. Dit is inmiddels een nieuwe klassieker op het gebied van komedie. De serie moet het vooral hebben van hilarische personages; bij iedereen ligt het er nét te dik op: de snel aangebrande Latina, de workaholic moeder, het domme modepopje, de slimme nerd, etcetera. Iedereen is op een bepaalde manier familie van elkaar, vandaar de titel.

De serie draait om drie gezinnen, waarvan er maar eentje een klassieke samenstelling heeft van twee ouders en drie kinderen. Het tweede gezin bestaat uit de pater familias van de serie en diens tweede vrouw met haar zoon. Het derde gezin is een homostel met geadopteerde dochter. Omdat de serie nu al tien seizoenen loopt, is de cast fantastisch op elkaar ingespeeld. Het is nog niet zeker of de serie een elfde seizoen krijgt, of dat het na het tiende seizoen stopt. Laten we hopen op meer afleveringen!

Hot Fuzz

Begin het nieuwe jaar met een lach dankzij deze komedietips Hot Fuzz

Hot Fuzz is een buddy movie met in de hoofdrol Simon Pegg en Nick Frost. Een politieman uit Londen moet onderzoek verrichten in een schijnbaar saai plaatsje dat plotseling wakker wordt geschud door een aantal macabere ‘ongelukken’, aldus de officiële omschrijving van Netflix. Dit is flauwe Britse humor op z’n best. Als je vandaag even geen zin hebt in een serie, dan is Hot Fuzz een uitstekende keuze om je brakheid te verhelpen.

Hot Fuzz is de tweede film uit de zogenaamde ‘Three Flavours Cornetto trilogy’. De eerste film was Shaun of the Dead en de derde The World’s End. Deze twee films staan momenteel helaas niet op Netflix. Dat is jammer, anders kon je meteen de gehele trilogie bingen. Maar misschien is dat iets voor 1 januari 2020.

Robin Hood: Men in Tights

Begin het nieuwe jaar met een lach dankzij deze komedietips Men in Tights

Je kunt bijna niet de mist in gaan met Robin Hood. Hoewel, onlangs is dat spijtig genoeg gebeurd. Welke film gelukkig wel goed geslaagd is, is Robin Hood: Men in Tights. Het helpt wel als je ook Prince of Thieves hebt gezien, want Men in Tights is een spoof op deze klassieker. Heb je hem niet gezien: dan mis je een aantal goede grappen, maar zul je je nog steeds kostelijk vermaken met de mannen in maillots.

Wil je meer Robin Hood? We schreven al eerder over de vijf beste films over deze Britse volksheld. Uiteraard staat Men in Tights ook in dit rijtje.

Friends

Begin het nieuwe jaar met een lach dankzij deze komedietips Friends

Hier hoef ik verder niets over te zeggen toch? Het is Friends. Je kent het. Je gaat het weer kijken. Als dit je niet de eerste dag van het nieuwe jaar door helpt, dan helpt niets.

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.