Nieuwe Game of Thrones teaser online

Nog twee weken en dan kunnen we eindelijk genieten van seizoen 8 van Game of Thrones. Alsof het feit dat we een nieuwe teaser voor Avengers: Endgame nog niet genoeg was, vond HBO het nodig om ook een nieuwe Game of Thrones teaser uit te brengen. De teaser laat veel verschillende elementen zien die gaan over onze favoriete personages. Het ziet er echter niet goed uit voor Jon Snow en de rest.

De trailer

Wat komen we echter allemaal tegen in de trailer? Het is makkelijk om het overzicht te verliezen en een belangrijk detail te missen. Wat duidelijk is, is dat de makers overal over nagedacht hebben. Ieder beeld heeft een ander geluid dat refereert naar de personages.

In het begin zien we de vlag van de Stark familie, maar vanaf 0.09 zien we Dragonglass speren en het geluid van de Wildlings.

Vanaf 0.13 zien we een beeld van de Direwolves en het gegrom van de wolven. Wellicht dat dit betekent dat Ghost nog steeds leeft?

Op 0.20 zien we de pin van Hand of The Queen in een kapotte gevangenis. De vraag is of dit refereert naar Tyrion of niet (laat Tyrion alsjeblieft leven!).

Op 0.22 zien we Arya’s zwaard Needle, terwijl we op de achtergrond het geluid van een zwaardgevecht horen.

0.27 laat de veer zien die Robert Baratheon aan Lyanna heeft gegeven.

0.32 zien we Brans kapotte rolstoel en het geluid van raven op de achtergrond.

Op 0.37 zien we Jamie’s gouden hand en horen we het geluid van galopperende paarden.

0.39 laat Daenerys haar ketting zien terwijl we haar draken horen brullen.

Op 0.42 zien we Longclaw van Jon, terwijl er een erg hoog geluid op de achtergrond speelt. Terwijl de camera uitzoomt kunnen we nog net de schaduw van de Night King zien.

Kortom, het is wederom geen koek en ei voor onze helden. Nog heel even en dan kunnen we eindelijk zien hoe de serie afloopt.

 

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.