Pathé kan vraag Avengers tickets niet aan

Dat de vraag naar Avengers tickets groot zou zijn, dat hadden we met z’n allen natuurlijk wel verwacht. Na Infinity War wil iedereen zo snel mogelijk te weten komen hoe deze fase van de MCU eindigt. Bioscoopketen Pathé was echter niet voorbereid op de grote getallen bezoekers die tickets wilden reserveren. Vanaf het moment dat de tickets in de verkoop gingen, was het vrijwel onmogelijk om op de website of app te komen, laat staan kaartjes te boeken. Dit leidde tot veel frustraties onder fans.

Niet alleen in Nederland

Het is niet verrassend gezien Endgame waarschijnlijk de film is waar het meest naar wordt uitgekeken dit jaar. Omdat de film echt op het punt staat om uit te komen, wil iedereen natuurlijk nu al kaartjes bemachtigen. De Avenger-fever was niet alleen hoog in ons land. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk (en waarschijnlijk vrijwel ieder ander land), was de run op kaartjes ook erg hoog. Vooral nadat Marvel een nieuwe trailer uitbracht. Ticketsites als Fandango en AMC waren ook gecrasht. Dat zorgde ook in het buitenland voor extreem veel frustratie.

De buzz rondom de film is zo enorm groot dat de verwachting is dat de film alle box-office records gaat verbreken. Het is dan ook niet gek dat fans verzekerd willen zijn van een kaartje, omdat de zalen de komende tijd zeker vol zullen zijn. Hopelijk wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost en kan iedereen een kaartje bemachtigen. We zitten ten slotte in de endgame nu.

Heb jij al een ticket weten te bemachtigen?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.