Nieuwe details Fantastic Beasts 3 bekend

Zoals we al eerder konden melden vindt de productie van Fantastic Beasts 3 plaats in de lente van 2020. De derde film in de franchise had eigenlijk al in november 2020 uit moeten komen, maar door tegenvallende resultaten van The Crimes of Grindelwald werd er toch besloten om nog wat aan het vervolg te sleutelen. Vandaag werden er weer nieuwe details bekend gemaakt.

Oude en nieuwe gezichten

Zoals verwacht zal de gehele main cast weer terugkeren naar de Wizarding World. Eddie Redmayne als Newt Scamander, Jude Law als Albus Dumbledore. Ook Johnny Depp keert toch weer terug naar zijn rol als Gellert Grindelwald. Er werd vandaag bekend gemaakt dat Jessica Williams, die een kleine rol had in The Crimes of Grindelwald een grotere rol gaat hebben in de nieuwe film. Haar personage is Professor Eulalie ‘Lally’ Hicks, een leerkracht op Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry. De school is de tegenhanger van Zweinstein. Het zal dus best kunnen dat we eindelijk meer te zien gaan krijgen van de Amerikaanse school.

Net zoals de andere twee films zullen we dit keer weer een nieuwe locatie bezoeken. In de eerste film was het New York. De tweede film bracht ons naar Parijs. Het werd vandaag bekend dat de locatie van de derde film Rio de Janeiro gaat worden. We zijn benieuwd wat voor soort mysterieuze wezens zich daar verborgen houden. De film gaat plaatsvinden in de jaren ’30.

Release datum

De productie had wat problemen om op gang te komen, maar het lijkt er op dat het nieuwe jaar toch voor wat meer magie gaat zorgen. En antwoorden op vragen. Dat hopen we ten minste. De film gaat uitkomen op 12 november 2021 volgens de officiële website. Het is dus nog even wachten voordat we weer terug kunnen keren naar de tovenaarswereld.

Kijk jij uit naar Fantastic Beasts 3?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.