J.K. Rowling is nog steeds bezig met het script van Fantastic Beasts 3

Acteur Eddie Redmayne heeft gezegd dat J.K. Rowling nog altijd bezig is met het schrijven van het script van Fantastic Beasts 3. Hoewel fans er van uit gingen dat de scripts al klaar waren, blijkt nu dat Rowling toch weer aan de filmserie werkt. Dit is niet verwonderlijk, gezien het feit dat het tweede deel in de serie het niet heel erg goed deed. Wij vonden The Crimes of Grindelwald op zich een prima film, maar daar was niet iedereen het mee eens. Op Rotten Tomatoes krijgt de film slechts een score van 37%. Ook de opbrengst van de film viel zwaar tegen. Omdat er nogal veel van de derde film afhangt, is het niet gek dat Rowling er extra werk in steekt.

De productiedatum voor de derde film werd steeds weer vooruit geschoven. Eerder werd beweerd dat de film gewoon wat meer voorbereidingstijd nodig had. Acteur Dan Fogler, die Jacob speelt in de film, zei zelfs dat de derde film nog groter zou worden dan de eerste twee. Nu lijkt het er op dat hoofdrolspeler Eddie Redmayne de echte reden per ongeluk heeft verteld.

Op het Toronto Film Festival werd Redmayne gevraagd naar de huidige status van de film. Daarover zei hij het volgende:

“Well, we’re meant to start shooting in the beginning of next year. The script is still being worked on. That’s nothing — I’m literally giving you nothing! I’m trying to do that thing of talking about it and saying nothing, because of the fear of getting told off. But no, it’s happening, and it’s really exciting.”

Kritiek

Redmayne dacht misschien dat hij geheimzinnig was, maar niemand wist dat er nog aan het script werd gewerkt. Rowling gaf eerder aan alle scripts al geschreven te hebben, dus dat zou betekenen dat alles opnieuw geschreven wordt. Er kwam nogal wat kritiek op de tweede film. Zo waren fans het niet eens met het feit dat Minerva McGonagall in de film zat, terwijl ze in die tijd nog niet eens geboren was. Ook was de ware identiteit van Credence Barebone controversieel. Het is goed dat Rowling eventueel naar de kritieken luistert, maar dat kan wel betekenen dat de film nogmaals uitgesteld gaat worden. De film staat nu gepland voor 2021.

We zijn in ieder geval benieuwd naar de veranderingen die Rowling gaat maken en wat voor impact deze gaan hebben op de Wizarding World. Aangezien het gaat om een prequel moet alles wel kloppen met de originele films. Hopelijk komt de film in ieder geval uit op de vastgestelde datum.

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.