John Wick TV-serie komt waarschijnlijk al volgend jaar

Er komt een John Wick TV serie genaamd The Continental. Volgens de CEO van netwerk Starz kan het zelfs al zo zijn dat de serie volgend jaar al beschikbaar wordt. John Wick is de serie die ervoor zorgde dat Keanu Reeves wederom een grote ster werd. De eerste film kwam uit in 2014 en werd goed ontvangen. Vooral de actie en de harde vechtscènes vielen in de smaak en resulteerde in twee vervolgfilms. De film heeft al veel opgebracht voor studio Lionsgate, wat ook de reden is dat er een TV serie gaat komen.

Begin vorig jaar gaf Starz het groene licht aan The Continental. De serie zal gaan over het beroemde hotel uit de eerste drie films. Er is nu nog weinig bekend over de serie. Het kan zijn dat Reeves een cameo zal maken in de serie, maar voor nu gaat de serie zich meer richten op het ontstaan van The Continental. Ian McShane (Winston) heeft al aangegeven geen interesse te hebben in de serie. Lance Reddick (Charon) heeft wel enige interesse. Er is nog geen aankondiging geweest over de cast of wanneer het filmen begint, maar we hebben nu in ieder geval wel een idee wanneer de serie uit zal komen.

Na John Wick 4

Aan Deadline liet Starz CEO Jeffrey Hirsch weten dat The Continental uit gaat komen na John Wick: Chapter 4. Hirsch legde uit dat dit was omdat ze niet willen dat de show de resultaten van de film beïnvloeden. Hij vertelde ook dat ze een bijeenkomst hebben gehad voor de pilot en dat hij vertrouwen heeft in de schrijvers die ze gekozen hebben.

Lionsgate is momenteel nog bezig met de productie van de vierde John Wick film. Er is ook vrij weinig bekend over deze film. Natuurlijk keert Keanu Reeves terug en het is waarschijnlijk dat McShane, Reddick en Laurence Fishburne ook weer terugkeren. Als we kijken naar het einde van de derde film, zal de vierde film waarschijnlijk gaan over Wick die de strijd aan gaat met the High Table.

John Wick 4 komt uit in mei 2021, dus waarschijnlijk komt de serie kort daarna uit. Omdat de franchise erg populair is, is het waarschijnlijk dat ze zo snel mogelijk willen dat de serie uit komt na het uitbrengen van de film.

Kijk jij uit naar The Continental?

 

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.