Heb je deze nieuwe trailers al gezien?

Het hele internet is in rep en roer over de eerste Avengers: Endgame trailer. Niet gek natuurlijk, want hier kijkt vrijwel iedereen naar uit. Wij schrijven ook al over de trailer en over de nieuwe rol van Hawkeye. En er valt nog veel meer te zeggen over Endgame, wij zijn ook nog niet uitgeschreven over dit onderwerp. Maar door alle commotie rondom de vierde Avengers film, heb je deze nieuwe trailers misschien wel gemist. Daarom zetten wij ze op een rijtje voor je.

Game of Thrones seizoen 8

Nog iets om smachtend naar uit te kijken vor april 2019: het aller- allerlaatste seizoen van Game of Thrones. We schreven al eerder over wie er zal eindigen op de Iron Throne. Dany? Haar neefje Jon? Cersei? Er is nog zo veel mogelijk. Alles wijst er hoe dan ook op dat dit een superpittig seizoen gaat worden dat veel harten gaat breken. Hier is de officiële teaser, die echt helemaal niets weggeeft…

Godzilla: King of the Monsters

Het monster der monsters krijgt gezelschap in dit vervolg op Godzilla uit 2014. Er is een compleet nieuwe cast waaronder Millie Bobby Brown (Eleven uit Stranger Things), Vera Farmiga, Charles Dance (Tywin Lannister uit Game of Thrones) en Sally Hawkins. En niet alleen de menselijke cast is nieuw: ook Godzilla krijgt er nieuwe speelmaatjes bij zoals Mothra, Rodan en King Ghidorah. Dit belooft een spectaculaire monsterfilm te worden! Dit is de nieuwste trailer van de film, die we in mei kunnen verwachten:

 

The Umbrella Academy

Dit is een minder bekende naam dan de titels hierboven. Veel mensen zal het zelfs helemaal niks zeggen. The Umbrella Academy is een nieuwe Netflix serie gebaseerd op een comic book serie die nog steeds loopt. De eerste trailer van de serie laat zien waar het ongeveer over gaat. Het ziet er heerlijk vaag én super kickass uit. Wij gaan dit zeker kijken als de serie uitkomt in februari!

 

Brightburn

Een kinderloos echtpaar wordt opgeschrikt door iets wat op hun erf crasht. Het komt uit de ruimte, en… er is een baby aan boord. Een baby met bijzondere krachten. Nope, dit gaat eens níet over Superman, al is het inderdaad hetzelfde gegeven. In Brightburn heeft deze alien namelijk niet de intentie om de aarde te redden, maar is hij slecht… Dit kun je zien als ‘wat als Superman niet goedaardig was geweest?’. Een van de producers van Brightburn is James Gunn, die eerder dit jaar door Disney werd ontslagen als regisseur van de derde Guardians of the Galaxy film.

 

Naar welk van deze series en films kijk jij het meest uit? Bij ons gaan ze allemaal op de kijklijst. Het zijn stuk voor stuk intrigerende titels die we zeker gaan zien. Dus hou in 2019 Geekish in de gaten voor recensies van deze titels. En als er meer nieuws is, dan weet je ons ook te vinden.

 

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.