Fans zijn niet blij met nieuwe Birds of Prey posters

De langverwachte film over Harley Quinn en haar matties, Birds of Prey, komt er aan. In februari kunnen we naar de bioscoop om te zien wat voor DC-verfilming dit is. Wordt het een wanstaltige film zoals Justice League of Suicide Squad? Of wordt het een vermakelijke film zoals Wonder Woman of Shazam? Met DC is het altijd de vraag, hun films zijn óf heel leuk, óf heel goed en er lijkt geen middenweg te zijn. Tot nu toe is de buzz over Birds of Prey nog niet heel goed. Wij waren ook underwhelmed over de eerste teaser trailer. En nu zijn daar de Birds of Prey posters, en fans zijn… weer niet enthousiast. Wij verzamelden zowel de posters als wat commentaar.

Harley Quinn

Birds of Prey posters Harley Quinn

Officieel heet de film Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, maar dat is een beetje een mondvol dus iedereen noemt de film gewoon Birds of Prey. De titel geeft in ieder geval wel weer dat de film voornamelijk om Harley zal draaien. Natuurlijk keert Margot Robbie weer terug naar deze rol, aangezien zij een van de weinige leuke aspecten aan Suicide Squad was.

 Black Canary

Birds of Prey posters Black Canary

Black Canary was tot dusver alleen te zien in de Arrowverse series. En zoals DC dat doet, hebben ze een geheel nieuwe actrice in de rol gecast. Hun televisieseries staan los van de DCEU films. Het is aan Jurnee Diana Smollett-Bell om dit personage leven te geven in de Birds of Prey film.

The Huntress

The Huntress

Ook The Huntress maakte al eerder haar opwachting in de Arrowverse, en daarvoor was ze te zien in geanimeerde versie in de Justice League en Batman series. In de animatieseries had ze haar bekende paarse, sexy pakje aan. In de Arrowverse was het meer zwart leer. En nu… Nu lijkt actrice Mary Elizabeth Winstead een mooie paarse vuilniszak als broek te dragen. Ook op dit deel van de Birds of Prey posters kwam natuurlijk kritiek.

Cassandra Cain

Cassandra Cain poster

Dit is de eerste keer dat Cassandra Cain haar opwachting maakt in een live action versie. Cassandra is een van de dames die in de comics de rol van Batgirl op zich heeft genomen, maar het lijkt er niet op dat we in Birds of Prey iemand van de bat-familie gaan zien, dus wat haar rol gaat zijn moet nog blijken. Ook deze tiener krijgt kritiek, maar wel minder dan de meest populaire personages.

Renee Montoya

Renee Montoya

Renee Montoya, een politieagente, is oorspronkelijk bedacht voor Batman: The Animated Series. Op televisie konden we haar ook al eens zien. Dit keer eens niet in de Arrowverse, maar in Gotham. In Birds of Prey wordt ze gespeeld door Rosie Perez. Van alle personages lijkt Renee tot dusver de minste kritiek te krijgen. Misschien omdat het personage misschien niet super bekend is, of misschien omdat de casting gewoon heel goed is? Hoe dan ook lijkt iedereen hier wel tevreden mee, voor nu.

 Victor Zsasz

 Victor Zsasz

Victor Zsasz is een van de twee mannelijke personages waar een poster voor is uitgebracht, en de kritiek op vooral zijn uiterlijk is niet mals. Dat komt vooral doordat fans deze gestoorde moordenaar kennen uit Gotham, en daar ziet hij er echt compleet anders uit. Zowel in de comics als in die serie heeft die gekke Victor geen haar en nu… nou ja, dat is best wat haar op deze poster, zowel op zijn hoofd als op zijn kin. Acteur Chris Messina heeft de fans nog niet op zijn hand.

 Roman Sionis

Roman Sionis birds of prey posters

Ah, ze hebben die arme Ewan McGregor hier bij gehaald. Hij speelt de ultieme bad buy in de film, Roman Sionis, aka The Black Mask. The Black Mask maakte al wel eerder zijn opwachting in de diverse animatieseries van DC, maar dit is de eerste keer dat we hem ‘in het echt’ kunnen zien. Schijnbaar zat er al een korte en onopvallende verwijzing naar zijn personage in Justice League. De online kritiek op Roman is vooral dat hij geen masker draagt maar kom op, we willen allemaal gewoon graag Ewan’s gezicht zien toch?

Geboorte van Venus

Birds of Prey

Als je alle Birds of Prey posters naast elkaar zet, dan kun je zien wat de inspiratiebron was: De Geboorte van Venus van Sandro Botticelli, een zeer bekend en prachtig kunstwerk uit de Renaissance. Wil je die in het echt zien, dan moet je naar Florence. Waarschijnlijk is kijken naar het schilderij een betere ervaring dan kijken naar Birds of Prey, want tot nu toe weten alle teasers niet echt te pakken. Er is nog niet veel positieve buzz. We zullen het zien in februari!

 

Laat een reactie achter

Nora

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.