Dit zijn de nieuwste trailers met vrouwen in de hoofdrol

Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur en we kunnen volgend jaar weer veel nieuwe films verwachten. Het belooft vooral voor vrouwelijke superhelden een goed jaar te worden. Daar houden we van. Er gaat ten slotte niets boven een beetje goede girlpower. Vandaar dat we een lijstje hebben gemaakt met de nieuwste trailers van films die je moet zien.

Black Widow

We weten natuurlijk allemaal al wat het lot is van superheldin Black Widow. Het duurde ook veel te lang voordat ze ein-de-lijk haar eigen solofilm kreeg. Vrouwelijke superhelden waren namelijk niet gewild, volgens de studiobazen. Daar brachten Wonder Woman en later Marvels eigen Captain Marvel verandering in. Eindelijk mag ook onze favoriete Russische spion op de voorgrond treden. In deze prequel leren we hoe ze is geworden wie ze is en komen we een aantal bekende gezichten tegen. We zijn benieuwd.

Black Widow komt uit op 1 mei 2020.

Wonder Woman 1984

Ah, de vrouw die het allemaal begon. De Amazone die in haar eentje de DC Universe wist te redden. We hebben het natuurlijk over Wonder Woman. Gal Gadot keert terug in de rol van Diana. We zijn dit keer niet meer verstrikt in de Tweede Wereldoorlog, maar in de jaren tachtig. Oh en Steve maakt een comeback! Wie had dat gedacht? Het zit er in ieder geval wederom super uit. De film zal uitkomen in de zomer van 2020.

Mulan

Er was enorm veel controverse rondom de live-action versie van Mulan. Fans waren bang dat Disney een niet-Aziatische actrice zou casten voor de titelrol. Na een langdurige zoektocht en open casting call vond Disney toch een geschikte actrice. Daarna was er een controverse rondom het feit dat er geen liedjes in de film zouden zitten en geen Mushu! Toch was wel het ergste probleem toen bleek dat de actrice Liu Yifei het politiegeweld in Hong Kong goedkeurde. Op Twitter was de hashtag #boycottmulan lange tijd trending. Disney heeft pasgeleden de trailer uitgebracht en toch ziet de film er wel prima uit. Anders dan het origineel en fans vielen ook een beetje over het feit dat de slechterik nu een heks blijkt te zijn, maar we willen de film eerst zien voordat we gaan oordelen. Mulan komt uit op 25 maart 2020.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.