Opnames Black Widow Film Beginnen Eind Volgende Maand

Het heeft even geduurd, maar eindelijk krijgt Scarlett Johanssons Black Widow een eigen solo film. De opnames van de film beginnen aan het einde van volgende maand. In eerste instantie waren er geruchten dat Marvel overwoog om de film een R-rating te geven. Er is echter nog niets bekend over het verhaal van de film of de toon. Het zou natuurlijk wel vet zijn als Black Widow de eerste vrouwelijke superheld wordt met een R-rating. Eerdere R-rated comic book films zijn onder andere Logan en Deadpool.

Historie

Black Widow is de eerste vrouwelijke superheld in de geschiedenis van comics. Ze werd in 1940 geintroduceerd als Claire Voyant. In 1964 zorgde Stan Lee en zijn team ervoor dat Black Widow weer tot leven kwam, dit keer onder de naam Natasha Romanoff. Romanoff is ook het personage die Johansson al speelt sinds Iron Man 2. Al jarenlang vonden fans dat Black Widow achtergesteld werd op de andere superhelden. Zo was er vrijwel geen Black Widow merchandise te vinden nadat The Avengers in de bioscopen verscheen. Ook vragen fans al jaren om een solo-film waarin de Russische spion centraal staat. Na al die jaren heeft Marvel eindelijk gehoor gegeven. De film zal geregisseerd worden door Cate Shortland.

Johansson, Shortland en de rest van de cast en crew zullen op 28 februari beginnen met de opnames. De opnames zullen naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in zowel Miami als Kroatië. Opnames zullen in ieder geval de gehele maand van maart in beslag nemen.

Ondanks het feit dat we nog niet veel weten over de inhoud van de film zelf, is er wel wat bekend over de overige rollen in de film. De casting calls beschreven de slechterik als ‘exciting’ en een ander personage als een vrouwelijke Bond. Er zal echter ook een vrouwelijke slechterik zijn van in de 50.

Rob Hardy, de cameraman die Mission Impossible: Fallout heeft gedraaid, zal ook de Black Widow film opnemen. Waarschijnlijk zal de film net zoveel actie hebben als de Tom Cruise film.

Marvel en Disney hebben gezworen om de geheimen omtrent de film niet vrij te geven. Het zal echter niet lang duren voordat we meer te weten gaan komen over de Black Widow film.

Kijk jij uit naar deze film?

 

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.